Usnjene sedežne garniture po meri - Maros Ljubljana

Iščete Usnjene sedežne garniture v Ljubljani? V podjetju Maros Ljubljana, so vam na voljo razstavljene kotne, usnjene in druge sedežne garniture, počivalniki ter ostalo pohištvo in dodatki za dom iz kakovostnih materialov. Kakovostna izdelava usnjene sedežne garniture po meri zagotavlja občutek razkošja, dobrega počutja in udobja. V vse usnjene sedežne garniture je vgrajen sistem relax, medtem ko anatomsko oblikovano hrbtišče skrbi za udobje med sedenjem ali počivanjem. Izdelava usnjene sedežne garniture po meri omogoča, da se lahko odločete med tremi tipi trdote sedišča, prav tako pa vam je ob nakupu usnjene sedežne garniture omogočeno, da izbirate med različnimi tipskimi postavitvami usnjene sedežne garniture po meri, ki pa jih ni malo. Usnjene sedežne garniture so vam na voljo v različnih barvah, vzorcih, stilih in dizajnih. Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite še več informacij o kakovostnem pohištvenem programu ali pa zgolj cenik za vse sedežne garniture.
usnjene sedezne garniture Maros

NUDIMO TUDI KOTNE SEDEŽNE GARNITURE!

Sedežne garniture dimenzije - razstavno-prodajni salon Ljubljana

Ko izbirate sedežne garniture je zelo pomembno, da jo preizkusite ali vam ustreza, ter da ste še posebej pozorni, če je izbrani model primerne dimenzije za vaš bivalni prostor. Morda kot priporočilo, sedežne garniture primerne dimenzije so zagotovo tiste, ki vam med sedenjem zagotavljajo primerno držo, med počitkom pa udobje. Kar pomeni, da morate pri izbiri sedežne garniture primerne dimenzije upoštevati naslednje bistvene dejavnike: globino in višino sedeža ter naklon hrbtišča in višino hrbtno-vratnega dela. Vse to, pa si lahko zagotovite, če seveda upoštevate, da se med sedenjem stopala dotikajo tal. Kar pomeni, da so dimenzije sedišča sedežne garniture po meri v povprečju visoke od 40 do 43 centimetrov. Če vam takšne dimenzije sedežne garniture ne ustrezajo, potem je priporočljivo, da se dogovorite za zvišanje ali znižanje sedišča. Za udoben počitek in sproščen vrat in glavo pa so najustreznejše dimenzije sedežne garniture z višino hrbtnega dela od 95 centimetrov dalje.

usnjene sedezne garniture Maros


Sedežne garniture Ljubljana


V našem razstavno - prodajnem salonu Maros v Ljubljani najdete kakovostne ergonomsko oblikovane sedežne garniture ter ostalo pohištvo za opremo doma. Poleg pestre ponudbe vam omogočamo tudi izdelavo sedežne garniture po naročilu, različnih dimenzij, vzorcev, stilov, dizajnov in barv. Vse sedežne garniture Maros soiz prvovrstnih materialov z upoštevanjem evropskih in svetovnih trendov. Pošljite nam povpraševanje ali pa se oglasite v našem razstavno-prodajnem salonu, kjer vas čaka bogata izbira (oblazinjenega) pohištva. Nudimo pa tudi klubske mizice!