Kotne sedežne garniture s posteljo po meri oz. naročilu - kakovostna izdelava!

Kotne sedežne garniture priznanih proizvajalcev pohištva so lahko pohvalijo z dovršenim dizajnom, kakovostnimi materiali in kvalitetni izdelavo. V podjetju Maros d. o. o. se ukvarjamo s prodajo vrhunskih sedežnih garnitur in ostalega pohištva. Naša ponudba zajema ne le sedežne garniture, temveč tudi kuhinje in jedilnice, opremo za dnevne sobe in spalnice, otroške sobe, pisarno, vrtno pohištvo in opremo za dom. Poleg redne ponudbe sedežnih garnitur in pohištva pa vam ponujamo tudi sedežne garniture po meri oziroma po naročilu. Če torej potrebujete široko sedežno garnituro s posteljo oziroma ležiščem, pa primerne ne najdete v našem rednem prodajnem programu, nas kontaktirajte. Dogovorili se bomo za izdelavo sedežne garniture po vaši meri. Našo ponudbo kotnih sedežnih garnitur kot tudi ostalih garnitur (trosedi, fotelji itd.) si lahko ogledate v naših spletnih katalogih. Še bolj pa bomo veseli vašega obiska v enem od naših salonov, kjer si lahko vrhunsko pohištvo tudi ogledate.

Kotne sedežne garniture ponujajo veliko udobja

Izredno priljubljene in iskane so kotne sedežne garniture, saj se odlično prilegajo tako v manjše kot tudi večje prostore oziroma dnevne sobe. Izdelava kotnih sedežnih garnitur iz naše ponudbe poteka na najvišjem nivoju kakovosti, kar pomeni, da so za izdelavo uporabljeni le najboljši in skrbno izbrani materiali. Kotne sedežne garniture so prijetne, udobne in prostorne, kar pomeni, da bo lahko na njej uživala cela družina. Kotna sedežna garnitura pa je tudi primerna za druženje s prijatelji, saj je na njej dovolj prostora. Ponudba kotnih sedežnih garnitur obsega tako usnjene sedežne garniture vrhunske kvalitete kot tudi sedežne garniture iz blaga. Odločite pa se lahko tudi za izdelavo sedežne garniture po meri, kar pomeni, da boste dobili natanko takšno sedežno garnituro, kot ste si jo zamislili in ki se bo popolnoma prilegala vašemu prostoru.

sedežne garniture s posteljoSedežne garniture po naročilu

Izbira vrhunskih kotnih sedežnih garnitur

Naša ponudba zajema vrhunske kotne sedežne garniture priznanih proizvajalcev. V njej boste našli tudi kotno sedežno garnituro Speranza. To je elegantna sedežna garnitura z dvižnimi nasloni za glavo in roke, na višjem kovinskem podnožju, na voljo pa je v tkanini ali usnju, v različnih barvah in obdelavah. Posamezne elemente lahko sestavite v različne kotne postavitve ali pa se odločite za samostojno zofo različnih dolžin. V ponudbi je tudi kotna sedežna garnitura Stupore. Najsodobnejširelax počivalniki, ki jih lahko poljubno, glede na svoje želje in potrebe, izberete tako v samostojnih zofahkotv kotni sedežni garnituri, bodo poskrbeli za vaše popolno udobje. Inovativni mehanizmi relax počivalnikov omogočajo ločeno aktiviranje in izbiro vam najboljšega položaja za dvig nog, nagib hrbtišča in višine vzglavnega naslona.

Izdelava sedežnih garnitur po meri

Vedno bolj priljubljena izbira je izdelava sedežnih garnitur po meri. Izdelava po naročilu vam omogoča, da se poljubno odločate med materiali, barvami, postavitvami in dimenzijami. Če potrebujete široko sedežno garnituro ali sedežno garnituro s posteljo, jo lahko dobite tudi po meri. Pri izdelavi sedežnih garnitur po meri upoštevamo vaše želje, vizije in zahteve. Zato je naša glavna skrb, da vaše želje vkomponiramo v kakovostno sedežno garnituro po naročilu. Vse informacije o sedežnih garniturah po meri vam nudimo v naših salonih. Lahko pa nas kontaktirate tudi preko telefona ali elektronske pošte. Prepričani smo, da bomo skupaj našli rešitev za vas!

PREVERITE PONUDBO MODERNIH SEDEŽNIH GARNITUR

Sedežna garniture s posteljo je odlična rešitev za nenapovedane obiske

Kakovostne sedežne garniture s posteljo oziroma funkcijo ležišča so odlična rešitev za še večje udobje pri druženju, predstavljajo pa tudi idealno rešitev za nenapovedane obiske, ki jim lahko ponudite kakovostno ležišče. Naše sedežne garniture s posteljo so estetsko dovršene in kvalitetne, izbrani materiali pa zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Ponujamo vam različne sedežne garniture s posteljo, ki so na voljo v različnih modelih, barvah in velikostih. Na voljo so tudi široke sedežne garniture. Ponujamo pa vam tudi možnost kotne sedežne z ležiščem, ki vam zagotavlja še več prostora in udobja. Več nahttp://www.maros.si/sl/