Kotne sedežne garniture po meri so pogosta izbira naših strank

Sedežne garniture, ki jih imamo v našem prodajnem programu so izdelane iz najboljših materialov in z vrhunskimi proizvodnimi postopki. Materiali, ki so uporabljeni so kvalitetni in vzdržljivi. Trajnostna izdelava z uporabo energije iz obnovljivih virov je prijazna ljudem in naravi saj ne prispeva k povečanju strupenih emisij. Pri nas dobite serijsko izdelane sedežne ali vam izdelamo sedežno garnituro po meri. Izdelava po meri je zelo smiselna v primerih, če je prostor, v katerem bo sedežna po meri stala, nestandardne oblike ali pa če imate na razpolago zelo malo prostora. Lahko pa seveda želite imeti unikatno garnituro po meri, ki vam jo bomo z veseljem izdelali. Ko se odločite za izdelavo sedežne garniture po meri lahko izbirate med različnimi materiali sedežnega dela. Na voljo imate tkanino ali usnje. Tkanina je enostavna za čiščenje in vzdrževanje, usnje pa s svojim izgledom izstopa in daje prostoru luksuzen izgled. Pri sedežnih garniturah po naročilu lahko tudi izberete funkcijo počivalnika, ki ponuja delovanje na ročni ali električni pogon. Po stresnem dnevu se je prav prijetno vsesti na počivalnik in se sprostiti. Če se odločite za počivalnik kot samostojni element, vam lahko vanj vgradimo tudi avdio sistem za predvajanje vaše najljubše glasbe.

sedežne garniture po naročilu

Naše sedežne garniture po meri so narejene iz kvalitetnih materialov

Kotne sedežne garniture so zelo priljubljene saj nudijo veliko uporabne površine in imajo lep izgled. Primerne so za velike in male prostore saj jih lahko, če imajo modularni sistem, oblikujemo po meri. V večjih prostorih je kotna sedežna garnitura lahko sestavljena iz več elementov, v majhnih sobah jih uporabimo manj. Pri kotnih sedežnih imate lahko funkcijo počivalnika ali pa so samo nasloni za glavo dvižni. V obeh primerih vam kotna sedežna nudi udobje in sprostitev. Kotne garniture so vam na voljo v številnih modelih, ki imajo svoje posebnosti. Nekatere kotne izvedbe imajo premišljeno izdelane naslone za roke, druge imajo estetsko dovršeno podnožje. Nekateri modeli kotnih garnitur pa imajo možnost izvlečnega ležišča. Prav tako imajo kotne garniture možnost izvedbe s predalom za shranjevanje. Ležišča v kotnih garniturah so izdelana iz spominske pene in so zelo kvalitetna ter udobna. Kotne sedežne garniture s posteljo so dobavljive v različnih barvah in materialih. Oblazinjeni del kotne garniture je lahko tudi dekorativno prešit kar ji daje še bolj glamurozen izgled.

Modularna izvedba sedežne garniture omogoča linearno, polkotno in kotno postavitev

Sedežna garnitura ima lahko različne postavitve. Različne oblike dobimo z individualno postavitvijo modularne garniture. Z modularno sedežno garnituro lahko ustvarimo postavitve, ki najbolj ustrezajo velikosti in obliki sobe, v kateri bo sedežna stala. Sestavimo lahko linearno, polkotno, kotno obliko ali obliko črke u. Sedežne garniture na u so zelo velike sedežne, ki so običajno postavljene na sredini dnevne sobe in so zaradi svoje velikosti največji dekorativni in funkcionalni element dnevne sobe. Kotna postavitev sedežne lahko zavzame veliko ali malo prostora odvisno od števila elementov, ki jo sestavljajo. Najmanj prostora zavzamejo linearne sedežne garniture, ki so lahko v obliki dvosedov in trosedov ali celo še večje, če gre za modularni sistem. Pri izbiri garniture po meri se je potrebno tudi odločiti o širini elementov. V današnjem času so zelo priljubljene široke sedežne garniture, ki so zelo udobne in estetsko privlačne.

PREVERITE KATALOG SEDEŽNIH GARNITUR

Kotne sedežne garniture po meri so lahko izdelane iz tkanine ali usnja

Vzdrževanje kotnih sedežnih garnitur narejenih po meri ni zahtevno. Se pa razlikuje glede na material iz katerega je izdelana. Če se izbrali kotno sedežno garnituro po meri v tkanini, je čiščenje preprosto. Običajno je dovolj, da kotno sedežno garnituro obrišemo z vlažno krpo. V primeru trdovratnih madežev pa se uporabi namensko čistilo. Nekateri modeli kotnih sedežnih garnitur po meri imajo celo snemljive prevleke, ki jih lahko operete v pralnem stroju. Pri usnjeni kotni sedežni garnituri po meri pa je čiščenje trdovratnih madežev malo zahtevnejše. Uporabljati se morajo posebna čistila in postopki, da se usnje ne poškoduje.

široke sedežne garniture