Kuhinje po meri so izdelane iz kvalitetnih materialov


Vse kataloge kuhinj po meri najdete na naši spletni strani. V katalogih najdete vse pomembne podatke o materialih, barvah in izdelavi kuhinj po meri. V katalogih so tudi čudovite fotografije modernih in klasičnih kuhinj po meri. Sodobne kuhinje po meri iz naših katalogov vam lahko izdelamo v klasičnem ali modernem izgledu, s sodobnimi postopki in iz kvalitetnih materialov. Kuhinje po meri v klasičnem stilu dajejo občutek domačnosti. Izdelamo vam jih lahko v številnih barvah tako, da boste zagotovo našli takšno, ki se bo ujemala z ostalo opremo v vašem stanovanju. Klasične kuhinje po meri iz kataloga so izdelane iz kvalitetnega masivnega lesa, ki jim daje res lep prefinjen izgled ter dolgo življenjsko dobo.


Kuhinje po meri katalogV naših katalogih najdete čudovite fotografije sodobnih kuhinj po meri


Če imate namen nadomestiti vašo staro kuhinjo po meri z novo, si lahko pomagate z našimi katalogi, ki vsebujejo vse informacije, ki jih potrebujete. Naše najlepše klasične kuhinje po meri so v katalogih predstavljene s čudovitimi nazornimi fotografijami. Naše klasične kuhinje po meri so kombinacija mojstrske izdelave in moderne proizvodnje. Katalogi nudijo lep prikaz čudovitih linij omarici, polic in predalnikov. Fotografije v katalogu tudi prikazujejo kako se med seboj skladajo različni materiali, ki so uporabljeni za pohištvo in delovne površine v klasičnih kuhinjah po meri.


Nudimo sodobne klasične kuhinje po meri v veliko barvnih kombinacijah


Mnoge ideje za kuhinje po meri lahko dobite v naših katalogih. Izbirate lahko med klasičnimi kuhinjami po meri v raznih stilih in barvah. Leseni elementi so kombinirani tudi z drugimi materiali kot so steklo, kamen in inox. Klasične kuhinje po meri so sodobne kuhinje po meri, ki so narejene iz kvalitetnih materialov za katere jamčimo z garancijo. Vgradnja sodobnih aparatov zaključi kuhinjo po meri kot funkcionalno celoto. Naše klasične kuhinje po meri so narejene za ljudi, ki želijo kvaliteto in sodoben izgled.

BELE KUHINJE

KUHINJE SNAIDERO

Klasične kuhinje po meri