Kopalniška oprema kopalnice po ugodni ceni – tudi na obroke

 

Izbira kopalniške opreme za kopalnice je odvisna predvsem od posameznikovega okusa in želja, nekatere omejitve pa seveda določa tudi prostor, ki nam je na voljo. Pravilno izbrana kopalniška oprema lahko še tako majhno kopalnico spremeni v izjemno eleganten prostor in zavetje, v katerem se po napornem dnevu sprostimo ali pa se z osvežilno prho pripravimo na nove izzive


Kopalnica je prostor, kjer večina ljudi začne in konča svoj dan, zato ni vseeno, kakšna je njena oprema.

 

ZA VAS, KOPALNIŠKO POHIŠTVO PO MERI


V Salonu keramike Kersan boste dobili vrhunsko in luksuzno, predvsem pa ugodno kopalniško opremo. Ugodno ceno dopolnjuje tudi dejstvo, da je naša kopalniška oprema na zalogi na voljo tudi na obroke. Pri svetovanju nam je v pomoč sodobni računalniški program, ki omogoča izris 3D prostora. Tako si boste lahko lažje predstavljali, katera kopalniška oprema sodi v vašo kopalnico in katera ne.

 

Keramične ploščice – nepogrešljiva kopalniška oprema vsake kopalnice

 

Nepogrešljiva kopalniška oprema vsake kopalnice, tako velike kot majhne, so zagotovo keramične ploščice, ki jih najdemo tako na stenskih kot talnih površinah. Seveda pa ne smemo pozabiti na sanitarno keramiko. Izbrana sanitarna keramika, ki vključuje tuš kabino, kopalne kadi, umivalnik in wc, mora biti kakovostna, saj gre za elemente, v katerih so nenehno prisotne voda in različne kemikalije.


Veliko vlogo pri opremljanju kopalnice igrata tuš kabina in kopalna kad, saj zavzemata velik del prostora. Zaradi izkoristka prostora je kopalno kad še vedno najbolj smiselno vgraditi ob steno kopalnice, oziroma v določen kot kopalnice. Medtem ko je v manjših kopalnicah bolj smiselno postaviti tuš kabino.

 

Kopalnice z veliko izbiro kopalniške opreme

 

Kopalniška oprema kopalnice – ugodno kopalniško pohištvo in dodatki

 

Posebna pozornost je namenjena kopalniškemu pohištvu in dodatkom. Kopalniški dodatki so namenjeni funkcionalnosti in večji urejenosti, pa tudi lepšemu videzu kopalnic. Tako kot kopalniška oprema kopalnice tudi kopalniški dodatki zelo jasno pripovedujejo zgodbo o tem, kakšen je lastnik kopalnice. Obiskovalcu povejo ali ste bolj klasično umirjeni ali pa vam je na kožo bolj pisana moderna eleganca.

 

Ugodna ponudba kopalniške opreme

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 13a
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 564 14 99
01 564 14 98
Seznam fraz
Kopalniška oprema kopalnice, kopalniška oprema ugodno
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA