Kopalniška oprema kopalnice in kopalniški dodatki kar najceneje


Za vse, ki še ne veste kako bi opremili vašo kopalnico, je čas, da se oglasite v našem salonu z opremo za kopalnico in kopalniškimi dodatki ter najdete navdih za opremo vašega kopalniškega prostora. Več o naši ponudbi: http://www.kersan.si/kopalnisko-pohistvo.htm

 

TALNE PLOŠČICE


Ponujamo vam moderno vrhunsko kopalniško opremo


Vsak si v svojem domu želi lepo opremljenih in modernih prostorov. V našem podjetju vam ponujamo vrhunsko kopalniško opremo, ki sledi svetovnim modnim trendom. Oprema je izjemno kvalitetna in trpežna, saj je izdelana iz najkvalitetnejše keramike. Odločate se lahko med različnimi oblikami, barvami in modeli kopalniške opreme kopalnice.

 

Vrhunska kopalniška opremakopalniška oprema najceneje


Velika izbira dodatkov za kopalnico


Zraven standardne kopalniške opreme kopalnice pa vam ponujamo veliko izbiro kopalniških dodatkov. Izbirate lahko med stojali za brisače, držali za mila in zobne ščetke. Odločite pa se lahko tudi za nakup kompleta kopalniških dodatkov ter tako poskrbite za klasičen in urejen videz vaše kopalnice.


Kopalniška oprema kopalnice še nikoli ni bila tako ugodna


Kopalniška oprema kopalnice v našem salonu je cenovno ugodna in tako zelo dostopna. Kljub zelo dostopni ceni pa jo odlikuje izjemna kvaliteta in dolga življenjska doba.

 

OGLEJTE SI TUDI TUŠ KABINE


Obiščite nas v salonu in se prepričajte o kvaliteti kopalniške opreme kopalnice


Izjemno ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani. V našem podjetju lahko kopalniško opremo naročite najceneje. V primeru vprašanj nas lahko pokličete ali pa nam pišete po e-pošti. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko ogledate veliko izbiro kopalniške opreme in kopalniških dodatkov, ki vam jih ponujamo. Prav tako se o kopalniški opremi kopalnice lahko pogovorite z našimi prodajalci, ki vam bodo z veseljem svetovali in vam pomagali izbrati pravo kopalnico za vaš dom. Ne pozabite nas povprašati o cenah kopalniške opreme – pri nas do nakupa kopalniške opreme najcenje.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 13a
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 564 14 99
01 564 14 98
Seznam fraz
Kopalniška oprema kopalnice, kopalniški dodatki
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA