Keramične ploščice za kopalnico - kakovost in prijeten izgled

Trgovsko podjetje Kersan je podjetje, kjer se že od svojih začetkov leta 1990 ukvarjamo s prodajo visoko kvalitetnih keramičnih ploščic za kopalnico in ostale notranje prostore, obenem pa širimo ponudbo tudi na zunanje keramične ploščice, ki dajejo vaši okolici prijeten videz. V našem salonu keramike v Trzinu zagotavljamo izjemno kvalitetno italijansko keramiko priznanih blagovnih znamk od sanitarne keramike in ploščic do kopalniškega pohištva, sanitarnih armatur in ostalih dodatkov za kopalnico. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank najbolj pomembno, zato se trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, obenem pa se prilagajamo vašim zahtevam. Poleg prodaje keramičnih ploščic različnih motivov od imitacij lesa do imitacije kamna vam nudimo kakovosten 3d izris prostora, na podlagi katerega si boste veliko lažje predstavljali, kaj bi postavili v vašo kopalnico ali katerikoli drug prostor. Prepričani smo, da boste zadovoljni tako s ceno keramičnih ploščic, kot tudi s kakovostjo.

cena keramične ploščice za kopalnico


Keramične ploščice za kopalnico z dolgo življenjsko dobo

Verjetno si vsakdo izmed vas želi imeti lepo kopalnico ter prijetno na izgled, v kateri se boste počutili sproščeno in bo navdušila vaše družinske člane in goste, ki bodo prišli k vam na obisk. V našem podjetju nudimo kakovostne keramične ploščice imitacij kamna in lesa, obenem pa lahko, v kolikor želite, dobite naše keramične ploščice za hodnik, ki vodi k kopalnici in jih lahko uskladite. Pomembno je, da se pred nakupom ploščic posvetujete z ostalimi, ki bivajo v vašem stanovanju ali hiši in premislite, kako bo določen tip ploščic pristajal ostalim stvarem v kopalnici, saj boste le tako lahko dobili lep prostor, ki ste si ga želeli. Keramične ploščice za kopalnico iz podjetje Kersan imajo izjemno pozitivne lastnosti od dobrega izgleda, dolge življenjske dobe, lahkega vzdrževanja, odpornosti, prevodnosti toplote in še marsikaj drugega, zato verjamemo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam tudi vi.

KERAMIČNE PLOŠČICE TUDI V IMITACIJI KAMNA ALI PARKETA


Keramične ploščice za kopalnico - priznani proizvajalci

Vse naše keramične ploščice za kopalnico, kot tudi vse ostale ploščice, tako notranje in zunanje s katerimi razpolagamo, so narejene pri priznanih proizvajalcih in so visokokakovostne, kar pomeni, da boste dobili izjemno kvalitetne ploščice. Že več let pri prodaji ploščic sodelujemo z večjimi italijanskimi proizvajalci keramičnih ploščic, ki zagotavljajo izjemno razmerje med kakovostjo in ceno, tako da si lahko naše ploščice privoščijo vsi, obenem pa omogočamo hitre dobavne roke in cenovne razpone. Vsakemu kupcu se posvetimo in prilagodimo individualno, saj le tako lahko zagotavljamo kakovost storitev, ki jih želimo. V kolikor niste prepričani, katere keramične ploščice za kopalnico bi izbrali, vam nudimo 3d izris prostora, kjer boste na hiter in enostaven način dobili predstavo kako bo izgledala vaša kopalnica in se boste veliko lažje in predvsem pravilneje odločili o nakupu. Zagotavljamo vam, da boste tako vi kot vaši najbližji zadovoljni z izbiro.

keramične ploščice imitacija lesa tudi za hodnike


Keramične ploščice imitacije lesa - notranje in zunanje

Keramične ploščice so nujen del vsake kopalnice, vse več pa se pojavljajo tudi v drugih prostorih. V našem podjetju se stranke največkrat odločijo za keramične ploščice imitacij lesa ali kamna, ki zagotavljajo izjemno lep naraven videz, obenem pa so izjemno obstojne in kakovostne. Poleg kopalnice so naše keramične ploščice primerne tudi za ostale prostore kot so hodniki, kuhinja, obenem pa nudimo tudi zunanje ploščice mozaik različnih italijanskih in španskih proizvajalcev. Zunanje ploščice so primerne za trease ali balkone, mogoče je obložitit udi bazen, obenem pa so primerne tudi kot popestritev vrtov in fasad. Ponosni smo na naše keramične ploščice za kopalnico in ostale notranje in zunanje in upamo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam. Ponašamo se s pridobljenim certfikatom za zaupanja vredno podjetje, obenem pa smo leta 2001 prejeli priznanje kot eno najuspešnejših podjetij v naši kategoriji. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.