Izolacija strehe – cena za trajnost

 

Izolacija strehe cena za trajnost in varnost pred vlago so kakovostno izbrani materiali in kvalitetna izvedba dela. V podjetju Fibran smo strokovnjaki na področju vgradnje vseh vrst izolacij in eden vodilnih izvajalcev toplotnih izolacij v Evropi. Ob tem nudimo popolno novost na tržišču, ki smo jo razvili sami – izolacijske plošče FIBRANxps 400-L in 500-L, ki dokazano zagotavljajo popolno in celovito zaščito vaše strehe. Ukvarjamo se s toplotnimi izolacijami balkonov, notranjo izolacijo hiše, posebno pozornost pa namenjamo tudi ravnim streham, ki predstavljajo svojevrsten izziv. Mogoča je izolacija strehe z notranje strani ali izolacija strehe nad špirovci, zavedamo pa se, da je izolacija ravne strehe prav tako pomembna kot izolacija fasade, zato nudimo načrtovalcem, izvajalcem in investitorjem trajen in učinkovit energijski ščit iz ekološko neoporečnih toplotno-izolacijskih materialov ter omogočamo učinkovito rabo energije in trajno ugodje bivanja. Ob tem je cena izolacije strehe zelo ugodna, zato nas kontaktirajte!

 

izolacija strehe cenaizolacija strehe z notranje strani

 

Izolacija strehe nad špirovci in notranja izolacija

 

Izolacija strehe nad špirovci pomeni zunanjo izolacijo strehe, pri izolaciji strehe z notranje strani pa izoliramo podstrešje. Izolacija strehe nad špirovci in notranja izolacija svojo funkcijo opravljata popolnoma enako, vendar se priporoča izolacija strehe nad špirovci, kadar je to le mogoče. V primeru izolacije podstrešja je namreč potrebna še dodatna previdnost, saj lahko v nasprotnem primeru pride do toplotnega mostu, kar lahko privede do večje vlage. A vam ne glede na zahteve zgradbe zagotavljamo ustrezno rešitev ter trajno in učinkovito izolacijo strehe. Cena je odvisna od izbire.

 

PREVERITE TUDI IZDELAVO ZELENE STREHE

 

Cena izolacije strehe podjetja Fibran

 

Cena izolacije strehe podjetja Fibran je odvisna od izbire in dela. Vas zanima cena izolacije strehe nad špirovci ali cena izolacije strehe z notranje strani? Želite hidroizolacijo ravne strehe, osenčeno nepohodno streho, nezaščiteno ravno streho ali klasično poševno streho? Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo z ugodno ponudbo. Ne glede na potrebe vaše zgradbe in vaša pričakovanja pa ste lahko mirni, da pomeni sodelovanje z nami izjemno naložbo v prihodnost in trajno varnost vaše strehe. 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIBRAN NORD proizvodnja izolacijskih materialov d.o.o.
Naslov
Kočevarjeva ulica 1
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 3939510
Seznam fraz
izolacija strehe cena¸ izolacija strehe nad špirovci
ZEMLJEVID