Fasadna izolacija omogoči, da bo v hiši prijetno toplo


Fasadna izolacija je ključni del toplotne izolacije objekta, saj gre v tem primeru za izolacijo zunanjih delov sten. Fasadna izolacija namreč pokrije največ delov objekta, ki so izpostavljeni zunanjemu okolju. Pri toplotni izolaciji fasade sta ključni kvaliteta izolacije in pa seveda debelina izolacije fasade. Če je fasadna izolacija pretenka, so stroški ogrevanja objekta zelo veliki. Za to pa seveda ni nobene potrebe.


Fasadna izolacija je bila pred desetletji pretenka

Toplotna izolacija fasadePred desetletji so v gradbeništvu uporabljali pomanjkljivo toplotno izolacijo fasade in še danes mnoge družine plačujejo davek te pomanjkljivosti z višjim stroškom ogrevanja in nižjo kvaliteto bivanja. K sreči je danes gradbena stroka že toliko napredovala, da je zavedanje o primerni debelini izolacije fasade že ustrezna in se še izboljšuje. Izboljšuje v tem smislu, da se vse več investitorjev odloča za pasivno gradnjo, ki je najpametnejši način sodobne gradnje, saj so v tem primeru toplotne izgube zanemarljive. Toplo vam priporočamo, da si kot toplotno izolacijo fasade omislite izvrstne produkte Fibran XPS, ki vam zagotavljajo visoko toplotno izoliranost in dolgo življenjsko dobo vaše fasade, saj gre za proizvod, ki je zelo trden in izjemno vzdržljiv. V primeru fasadnega podzidka pa je fasadna izolacija Fibran XPS pravzaprav edina pametna izbira. Če vas zanima cena fasadnega podzidka, vam priporočamo, da se obrnete na naše predstavnike, ki vam bodo tudi postregli z brezplačnim nasvetom.


Fasadni podzidek mora biti robusten in vzdržljiv

Cena fasadnega podzidka se vam vedno obrestuje. Fasadni podzidek mora namreč biti odporen na vlago in biti dovolj tlačno odporen, da prenese morebitne udarce. Na mestu fasadnega podzidka se namreč hiša stika z okoljem. To pa pomeni visoke obremenitve v smislu vlage in velikih temperaturnih nihanj. Zato je dobro, da je vaš fasadni podzidek izdelan iz vrhunskega materiala: toplo priporočamo uporabo toplotne izolacije fasade Fibran XPS.


Toplotna izolacija fasade naj bo vrhunski material

Zaradi izrednega pomena toplotne izolacije fasade vam priporočamo, da uporabite fasadno izolacijo Fibran XPS. Gre za proizvod z največjo tlačno odpornostjo in dolgotrajno vzdržljivostjo, ki navdušuje naše kupce.

fibran.si | Fasadna izolacija, da bo poleti v hiši prijetno hladno