Sedežne usnjene garniture za daljše trajanje pohištva in lahko vzdrževanje


Pri nakupu sedežne garniture si vsak bodoči lastnik želi, da bi bila garnitura lahka za vzdrževanje, trpežna in trajna. Pri nas vam ponujamo sedežne usnjene garniture, ki bodo do potankosti ugodile vašim željam.
Pri nas lahko kupite sedežne usnjene garniture, ki jih odlikujeta kvalitetna izdelava in odlično ter trpežno usnje. Sedežne garniture so tehnološko napredne in cenovno dostopne. Kupite pa lahko tudi sedežne garniture iz umetnega usnja.


Zakaj se v sedežne usnjene garniture splača vložiti?


Usnje je zelo obstojen material, ki ob pravilni negi ohranja svoje prvotne lastnosti. Predstavlja sinonim kakovosti in elegance. Ravno zato so sedežne usnjene garniture visoko cenjene po vsem svetu.


Kako usnje vzdrževati?


Usnjena sedežna garnitura pravzaprav ne zahteva posebnega vzdrževanja. Manjše madeže odstranimo s suho krpo, pomaga tudi blaga milnica. V primeru večjih madežev je potrebno uporabiti čistilo za usnje, ki ga je priporočil prodajalec. Dobro je, da usnje enkrat letno premažemo z zaščitno kremo za usnje. Tako sedežna usnjena garniturane bo izgubila sijaja in bo ostala izjemnega videza vrsto let.


Sedežno garnituro po meri izdelamo posebej za vas


Pri nas je možno naročiti tudi sedežno garnituro po meri. Naročite lahko tudi sedežne garniture s posteljno funkcijo. Odločite pa se lahko tudi za sedežno iz mikrotkanine. Povpraševanje nam lahko pošljete po e-mailu ali pa nas pokličete po telefonski številki in nas povprašate o cenah sedežnih garnitur po meri. Pri izdelavi sedežnih garnitur po meri se vam bomo popolnoma prilagodili z merami pohištva, obliko in materiali. Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o sedežnih garniturah po meri dodatno pozanimate. Pričakala vas bo ekipa prijaznih prodajalcev, ki vam bo svetovala in vam pomagala izbrati pravo sedežno garnituro za vas.

VREČA ZA SEDENJE

V PONUDBI TUDI DNEVNI REGALI

Sedežna usnjena garnituraSedežne garniture umetno usnje