Kotna sedežna garnitura za popoln izkoristek prostora

Kotna sedežna garnitura v družabnem prostoru zasede kotičke, ki bi bili sicer neizkoriščeni. Kotne sedežne garniture so najboljša rešitev, ko imate na razpolago veliko prostora, ki ga želite praktično zapolniti. Ponujajo tudi več sedalne površine od klasičnih, zato se lahko na njej udobno namesti večje število ljudi, kar pride prav predvsem ob prihodu večjega števila gostov. Seveda kotna sedežna garnitura ni namenjena le za kot sobe, temveč jo lahko brez slabe vesti postavimo na sredino in okoli nje pustimo prostor za druge predmete. V nasprotju s klasično kotna sedežna garnitura prostor vizualno zmanjša.

Nove sedežne garniture za vsak dom


Kotne sedežne garniture so na voljo v različnih barvah in materialih ter ponujajo več funkcij dodatnega udobja. Takšne so tudi kotne sedežne garniture z ležiščem in predalom. Za vse, ki imate specifičen okus, pa so na voljo tudi kotne sedežne garniture višjega cenovnega razreda, kot je na primer usnjena kotna sedežna garnitura.

SEDEŽNA Z LEŽIŠČEM


Dolga življenjska doba sedežnih garnitur

Tudi sedežna garnitura je element, ki ga uporabljamo vsakodnevno, zato se z leti obrablja. Ko ugotovimo, da je garnitura dotrajana, se moramo odločati med obnovo obstoječe ali nakupom nove. V primeru, da smo z njo zadovoljni in je osnova sedežne garniture še dobra, potem je obnova povsem dopustna odločitev. Toda zakaj bi se osredotočali na obnove sedežnih garnitur? Kupite kvalitetno sedežno garnituro z dolgo življensko dobo, ki bo tudi po letih uporabe izgledala kot nova.


Sedežne garniture Dom24

V podjetju Dom24 d.o.o. ponujamo široko paleto različnih sedežnih garnitur in zamislih, ki ustrezajo različnim postavitvam dnevnih sob. Vaša nova kotna aliklasičnasedežna garnitura bo popolnoma izkoristila prostor, hkrati pa vam bo nudila večjo funkcionalnost in udobje.

Moderne kotne sedežne garniture


Moderne sedežne garniture v naši ponudbi so kakovostne, predvsem pa cenovno ugodne. Profesionalna izdelava sedežnih garnitur je zagotovljena. Široka ponudba zagotavlja, da bi vsaj ena izmed sedežnih garnitur kot po meri pasala v vaš dom.

Vabljeni na našo spletno stran na kateri se nahaja tudi spletna trgovina sedežnih garnitur!