Vrhunski slovenski dimnik klasične dimenzije podjetja Hočevar

 

Družinsko podjetje, ki vso svojo energijo že od leta 1994 vlaga v to, da zadovolji potrebe in želje svojih kupcev, vam omogoča nakup slovenskega dimnika odlične kvalitete. Smo eno prvih podjetij, ki smo začeli s sanacijami dimnikov iz nerjaveče pločevine, pohvalimo pa se lahko z več kot dva tisoč petsto postavljenimi dimniki in številnimi izkušnjami izvajanja ostalih storitev.

 

nerjavni dimnik Hočevar

 

Zakaj slovenski dimnik Hočevar?

 

Storitve, ki vam jih v našem podjetju nudimo, se v večini vrtijo okrog nerjavnih dimnikov in kaminskih peči. Tako vam omogočamo:

  • Montažo dimnika
  • Novogradnjo dimnika,
  • Sanacijo dimnika,
  • Povrtavanje dimnika in nakup
  • Troslojnega dimnike.

 

Poleg tega vam omogočamo brezplačen ogled objekta, svetovanje o izbiri dimnika ter ureditev tehnične dokumentacije. Uredimo vam tudi soglasja dimnikarskih koncesionarjev in vam izvedemo slovenski nerjavni dimnik klasične ali neklasične dimenzije na ključ. Cene materialov in storitev so ugodne, saj si želimo naše dimnike približati čim večjemu obsegu ljudi.

 

Slovenski nerjavni dimnik in dimenzije

 

Slovenski dimnik različnih dimenzijPoleg dimnikov vam nudimo tudi nakup estetskih in funkcionalnih kaminskih peči. Kaminske peči vam lahko oblečemo v pločevino, naravni kamen ali keramiko različnih barv. Njihov izgled je lahko sodoben, klasičen ali retro. Imajo pa vse peči steklena vratca, skozi katera lahko gledamo čudovito migotajočo svetlobo plamenov, brez da bi nas ti lahko poškodovali. Nerjavni dimnik za kaminsko peč je nerjaveč in primeren za vse vrste kuriv. Gre za slovenski dimnik manjše dimenzije iz lahkih materialov in z odlično izolativnostjo. Narejen je iz inox materiala z nizko specifično težo, zaradi česar boste z njim prihranili na energiji. Njegov uspeh se skriva v materialu, iz katerega je, saj ta ne rjavi, istočasno pa omogoča boljši izkoristek toplote. Prav tako je zaradi svoje ekološke izdelave ta vrhunski slovenski dimnik klasične dimenzije okolju prijazen. Prijazen pa je tudi vaši denarnici, saj prinaša ugodne cene. Kamin in nerjavni dimnik Hočevar zares morate imeti!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Žibertova ulica 26
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 438 37 60
041 245 089
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Slovenski dimnik, nerjavni dimnik dimenzije
ZEMLJEVID