Pošlji povpraševanje

Inox (rostfrei) dimnik - enostavno in sodobno

Ko razmišljamo o ogrevanju naše hiše ali drugega objekta redkokdaj pomislimo tudi na dimnik in na prvi pogled ta res ni najpomembnejša stvar pri ogrevalnem istemu, a strokovnjaki se dobro zavedajo, kako pomemben je ravno dimnik. Nerjavni dimniki in cevi za dimnik so sodobnejša različica dimnikov in so primerni za različne ogrevalne sisteme. Inox cevi za dimnik, na katere se pogosto sklicujemo kot narostfrei dimnik, lahko uporabljate za odvajanje dima pri kotlih na trda ali tekoča goriva, pa tudi pri kotlih za plin, štedilnikih, kaminih in nizkotemperaturnih kondenzacijskih kotlih.

Inox cevi za dimnikInox dimnik - inox cevi za dimnik

Nerjavni dimniki imajo v primerjavi s klasičnimi kar nekaj prednosti. Inox oziroma rostfrei dimnik je namreč že zaradi materiala, iz katerega je izdelan, bolj kakovosten in funkcionalen. Inox cevi za dimnik in ostali elementi so (kot že samo ime pove) nerjavni oziroma nerjaveči, zato jih kljub morebitnemu kondenzu in drugim vplivom ne bo načela rja. Inox dimniki imajo zagotovljeno dolgo življenjsko dobo, vgradnja pa je hitra in relativno enostavna. Od vaših potreb in možnosti je odvisno, ali se boste odločili za enoslojni ali troslojni inox dimnik, predvsem je pomembno to, da zaradi dolge življenjske dobe z njim še dolgo ne boste imeli nobenih skrbi.

Nerjavni dimniki za novogradnje ali sanacije

Inox (rostfrei) dimnik je lahko izberete za novogradnje, zlahka pa nerjavni dimniki nadomestijo starejše dimnike, ki ste se jih odločili obnoviti oziroma zamenjati. Od posameznega primera je seveda odvisno, kakšne vrste dimnikov izbrati, zato se pred posegi posvetujte s strokovnjaki v podjetju Dimniki Hočevar. Pri nas vam bomo svetovali, nato pa opravili profesionalno montažo ali sanacijo z uporabo inox cevi za dimnik in ostalih elementov. Če potrebujete dimnik za novogradnjo ali pa je vaš stari dimnik že tako dotrajan, da potrebuje sanacijo - inox oziroma rostfrei dimnik je najboljša izbira! Preverite pa tudi ponudbo ugodnihcevi za dimnik!

inox cevi za dimnik (rostfrei)