Pošlji povpraševanje

Slovenski dimnik vrhunske kvalitete in klasičnega premera

Slovenski dimnik Hočevar je že od leta 1994 sinonim za kakovost. Poleg tega smo ponosni na to, da smo eni prvih v Sloveniji, ki smo začeli s sanacijo dimnikov iz nerjaveče pločevine. Skozi leta pa smo tako na novogradnjah kot na obstoječih objektih izdelali že 2500 dimnikov. Če ne veste kakšen naj bo premer dimnika, kakšen material izbrati ali pa bi radi postavili dvojni zidani dimnik, smo pravi naslov za vas.


Zakaj izbrati ravno slovenski dimnik Hočevar?

Ne glede na to kakšen premer dimnika izberete ali postavljate novo hišo ali pa le obnavljate staro, pomembna je kvalitetna izdelava.
V podjetju Dimniki Hočevar vam nudimo različne storitve, predvsem pa: slovenski dimnik
- sanacijo slovenskega dimnika
- obnovo dimnika
- povrtavanje dimnika
- novogradnjo različnih premerov dimnika
- dvojne zidane dimnike
- troslojne dimnike
- montažne dimnike
- prodajo in montažo kaminskih peči


Če še vedno niste povsem prepričani kakšen premer slovenskega dimnika izbrati vam omogočamo tudi brezplačen ogled vašega objekta, svetovanje o izbiri materiala dimniške tuljave, poleg tega pa vam pomagamo tudi pri ureditvi vse potrebne dokumentacije za namestitev dimnika.


Kako izbrati pravi premer slovenskega dimnika?


Če se odločite za dimnike Hočevar vas bo brezplačno obiskal strokovnjak in vam svetoval, kako izbrati primeren dimnik. Na osnovi lastnosti vašega ogrevalnega sistema bo določil velikost, vrsto in primeren material za vašo stavbo.
Slovenski dimnik Hočevar se ponaša s kvalitet, zato uporabljamo napredne materiale, kot so keramika, jeklena nerjaveča pločevina, v zadnjih letih pa pri izdelavi vse bolj pogosto uporabljamo material inox.
S kvalitetnimi materiali in profesionalno montažo zagotavljamo dolgo življenjsko dobo vašega dimnika. Večina proizvajalcev na področju dimnikarske storitve nudi 10 ali več letno garancijo, seveda pa je življenjska doba vašega dimnika odvisna tudi od pravilnega vzdrževanja in uporabe.

optimalen premer dimnika hočevar

DIMNIKI HOČEVAR