Pošlji povpraševanje

Obroba za dimnik - zaključite streho v stilu


Dimniki Hočevar je družinsko podjetje, ki se že od leta 1994 naprej ukvarja z izdelavo dimnikov in obrob za dimnike. Naše podjetje je eno prvih v Sloveniji, ki je za sanacijo dimnikov in obrob za dimnike začelo uporabljati nerjavečo pločevino, obenem pa se lahko pohvalimo z več kot 2500 postavljenimi dimniki in pripadajočimi obrobami za dimnik. V kolikor ne veste, katero obrobo dimnikov izbrati, nas kontaktirajte in skupaj bomo našli primerno obrobo za dimnik, ki bo ustrezala vaši strehi. Na voljo imamo različne materiale od pločevine do zidnih obrob za dimnike. V kolikor imate svoje ideje, želje in skice za obrobo dimnikov jih bomo upoštevali in naredili po vašem načrtu.

PREVERITE TUDI STREHO ZA DIMNIK


Obroba za dimnik - izberite dolžino, material in barvo


Obroba za dimnik je nujen zaključek strehe, zato morate najprej izbrati primerno strešno kritino, ki je na voljo v različnih materialih od pločevine, jekla in kovine. Šele po izbiri kritine se lahko odločite za pripadajočo obrobo za dimnike, ki je lahko iz enakega materiala kot kritina ali pa si sami izberete material za obrobo dimnikov. V naši ponudbi imamo na voljo različne obrobe za dimnike, odvisno od tega, za kateri del strehe jih potrebujete (zgornje, spodnje in kapne), izbirate pa lahko tudi med različnimi dolžinami obrob za dimnike v enem kosu ter različnimi barvami.

obroba dimnikovobroba za dimnik


Obroba za dimnik - naročite svojo v podjetju Hočevar


Obroba dimnikov polepša streho in naredi vašo hišo prijetno na pogled in ugodno za bivanje. V našem podjetju nudimo brezplačne oglede na objektu, svetovanje o izbiri materiala ter ureditev tehnične dokumentacije. V kolikor ne veste, katere obrobe za dimnik izbrati, so vam v našem podjetju tako na voljo izkušeni strokovnjaki, ki vam bodo ustrezno svetovali tako o materialu, barvi in dolžini obrob za dimnike ter poskrbeli, da bo vaša streha takšna, kot ste si vedno želeli. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.dimniki-hocevar.si/