Rozeta za dimnik je estetska rešitev pri gradnji dimnikovRozeta za dimnik


Dimniki Hočevar je družinsko podjetje, ki se že od svoje ustanovitve leta 1994 ukvarja s sanacijami dimnikov, novogradnjo dimnikov, prodajo obrob, rozet za dimnike in kaminskimi pečmi. Rozete za dimnike so estetski zaključek vsake sanacije ali novogradnje dimnikov, ne glede na to, ali želite zakriti stik s steno ali pa zgolj zapreti luknjo dimnika, ki ni več v uporabi. V naši ponudbi lahko najdete različne barve stenskih rozet za dimnike, ki jih prilagajamo barvi vaše stene, obenem pa so vam na voljo različni materiali rozet za dimnike od katerih je odvisna cena rozete za dimnik.

 

UGODNE CENE INOX DIMNIKOV


Rozeta za dimnik na voljo v različnih debelinah, premerih in barvah


Pri vsaki gradnji ali sanaciji dimnikov, ne glede na material, je zaključni del postavljanje rozete za dimnik, ki estetsko zakrije stik s steno. V našem podjetju nudimo brezplačne oglede na objektu ter svetovanje o izbiri premera in materiala dimniške tuljave, kar vključuje tudi postavitev rozete za dimnik. V kolikor imate že dimnik in želite le novo rozeto za dimnik, nam sporočite premer luknje in našli vam bomo primerne rozete za dimnike, vi pa boste izbrali debelino in barvo. Rozete za dimnike so priročne tudi za zapiranje lukenj dimnikov, ki niso več v uporabi.


rozete za dimnikeNaročite rozete za dimnike v podjetju Hočevar po ugodni ceni


V kolikor potrebujete rozete za dimnik se oglasite v podjetju Hočevar in naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri nakupu rozet za dimnike, obenem pa vam bodo svetovali o pravilni izbiri materiala za rozete za dimnike, kjer prevladuje nerjaveča pločevina. Nudimo ugodne cene rozet za dimnik, ki jih lahko najdete na naši spletni strani. Zagotovite si svojo stensko rozeto za dimnik, estetsko zakrijte stik s steno ali luknjo pri neuporabljenem dimniku in polepšajte vaš dom. Podjetje Dimniki Hočevar je pravilna izbira pri gradnji in sanaciji dimnikov. Več preberite tukaj: http://www.dimniki-hocevar.si/gradnja-dimnikov

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Žibertova ulica 26
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 438 37 60
041 245 089
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Rozeta za dimnik, rozete za dimnike
ZEMLJEVID