Inox dimnik odporen proti rjavenju in kislinam

Inox dimnik se v zadnjih letih vse pogosteje uporablja za gradnjo ali obnovo ogrevalnih sistemov. V primerjavi z običajnimi dimniki je inox dimnik namreč izdelan iz trpežnega in kakovostnega materiala, katerega osnovna prednost je odpornost proti rjavenju in kislinam. To pa pomeni, da so inox dimniki varni pred rjavenjem kljub morebitnemu kondenzu in drugim vplivom. Sodoben inox dimnik se hitro ogreje in hitro ohladi ter je neprepusten. Kljub velikim temperaturnim spremembam inox dimniki niso občutljivi na krčenje in raztezanje materiala. Inox dimniki zagotavljajo vašemu ogrevalnemu sistemu dolgo življenjsko dobo, vam pa manj skrbi.

 

Inox dimnik odličen tako za sanacijo kot novogradnje

Dimniki Hočevar je družinsko podjetje, ki je specializirano za vse, kar vaši dimniki potrebujejo, pa naj gre za njihovo sanacijo ali adaptacijo. Bili smo tudi med prvimi podjetji, ki je za sanacijo uporabilo nerjaveče cevi za dimnik.


So pa nerjaveče cevi za dimnik primerne tudi pri novogradnjah. Na pravilno izbiro vpliva odločitev, katero gorivo bomo uporabljali in kakšno kurilno napravo bomo vgradili. Temu vprašanju se je treba posvetiti, še preden začnemo graditi hišo.


Inox cevi za dimnik zlahka nadomestijo stare in dotrajane dimnike, ki so potrebni obnove. Z obnovo dimnika nikakor ni dobro odlašati – takoj, ko ugotovite, da vaš dimnik ne deluje, kot bi moral, je čas, da pokličete strokovnjaka. Pri nas vam bomo z veseljem svetovali, nato pa opravili profesionalno montažo ali sanacijo z uporabo inox cevi za dimnik in ostalih elementov. V ponudbi imamo tudi visokokakovostne dimnike Schiedel.

 

Inox dimniki Scheidel za varen in topel dom

Dimniki proizvajalca Schiedel so sinonim za tradicijo in kakovost, zato so tudi del naše ponudbe. Podjetje Schiedel se z dimniškimi sistemi ukvarja že vrsto let in je na tem področju vodilni proizvajalec v Sloveniji. Dimniki Schiedel bodo poskrbeli, da bo vaš dom varen in topel. Inox dimnik ter cevi za dimnik Scheidel izpolnjujejo vse zahteve sodobnega dimnika ter imajo kar 10-letno garancijo. Dimniki Schiedel z inox cevjo so univerzalni, zanesljivi in trajni v vseh pogojih obratovanja.

Sanacija ali novogradnja – inox dimnik je prava izbira. In mi smo pravi naslov za vas. Stopite v stik z nami ali pa nas obiščite na spletu. Vabljeni!

 

Dimniki Hočevar | Cevi za dimnik Schiedel – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Žibertova ulica 26
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 438 37 60
041 245 089
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
inox dimnik, dimniki scheidel, cevi za dimnik
ZEMLJEVID