Pošlji povpraševanje

Inox dimnik odporen proti rjavenju in kislinam

Inox dimnik za kamin se v zadnjih letih vse pogosteje uporablja za gradnjo ali obnovo ogrevalnih sistemov. V primerjavi z običajnimi dimniki je inox dimnik namreč izdelan iz trpežnega in kakovostnega materiala, katerega osnovna prednost je odpornost proti rjavenju in kislinam. To pa pomeni, da so inox dimniki varni pred rjavenjem kljub morebitnemu kondenzu in drugim vplivom. Sodoben inox dimnik se hitro ogreje in hitro ohladi ter je neprepusten. Kljub velikim temperaturnim spremembam inox dimniki niso občutljivi na krčenje in raztezanje materiala. Inox dimniki zagotavljajo vašemu ogrevalnemu sistemu dolgo življenjsko dobo, vam pa manj skrbi.

Inox cevi za dimnik so primerne tako za sanacijo kot novogradnje

Dimniki Hočevar je družinsko podjetje, ki je specializirano za vse, kar vaši dimniki potrebujejo, pa naj gre za njihovo sanacijo ali adaptacijo. Bili smo tudi med prvimi podjetji, ki je za sanacijo uporabilo nerjaveče cevi za dimnik.


So pa nerjaveče cevi za dimnik primerne tudi pri novogradnjah. Na pravilno izbiro vpliva odločitev, katero gorivo bomo uporabljali in kakšno kurilno napravo bomo vgradili. Temu vprašanju se je treba posvetiti, še preden začnemo graditi hišo.


Inox cevi za dimnik zlahka nadomestijo stare in dotrajane dimnike, ki so potrebni obnove. Z obnovo dimnika nikakor ni dobro odlašati - takoj, ko ugotovite, da vaš dimnik ne deluje, kot bi moral, je čas, da pokličete strokovnjaka. Pri nas vam bomo z veseljem svetovali, nato pa opravili profesionalno montažo ali sanacijo z uporabo inox cevi za dimnik in ostalih elementov. V ponudbi imamo tudi visokokakovostne dimnike Schiedel.

Inox dimniki Scheidel za varen in topel dom

Dimniki proizvajalca Schiedel so sinonim za tradicijo in kakovost, zato so tudi del naše ponudbe. Podjetje Schiedel se s sistemi za inox dimniške cevi ukvarja že vrsto let in je na tem področju vodilni proizvajalec v Sloveniji. Dimniki Schiedel bodo poskrbeli, da bo vaš dom varen in topel. Inox dimnik ter cevi za dimnik Scheidel izpolnjujejo vse zahteve sodobnega dimnika ter imajo kar 10-letno garancijo. Dimniki Schiedel z inox cevjo so univerzalni, zanesljivi in trajni v vseh pogojih obratovanja.

inox cevi za dimnik proti rjavenju

Sanacija ali novogradnja - inox dimnik je prava izbira. In mi smo pravi naslov za vas. Stopite v stik z nami ali pa nas obiščite na spletu. Vabljeni!