Nerjavni notranji troslojni dimnik ima številne prednosti kot je enostavna montaža tega inox dimnika

Nerjavni notranji troslojni dimnik podjetja Dimniki Hočevar je rezultat razvoja na področju izboljšave materialov. Ker je dimnik končni člen hišnega ogrevalnega sistema, je izredno pomembno, v kakšnem stanju je in kakšne prednosti ogrevanja omogoča. Za sodobni način ogrevanja so izredno primerni novejši inox dimniki iz nerjaveče pločevine, saj so lahki in omogočajo odličen izkoristek toplote.

 

Montaža notranjega troslojnega inox dimnika je hitra in enostavna

Danes poznamo veliko vrst dimnikov, a njihov namen je pri vseh enak. Poskrbijo, da dim zapusti bivalni prostor, proizvedena toplota pa ostane v prostoru. Pri tem je izredno učinkovit nerjavni troslojni dimnik, na voljo pa vam je tudi nerjavni enoslojni dimnik. Bistvena razlika je v tem, da se enoslojni uporabljajo za sanacijo že obstoječih dimnikov v stanovanjskih hišah, troslojni dimniki pa so namenjeni uporabi na vseh objektih, kjer dimnika še ni. Uporablja se tako lahko na pasivnih in montažnih hišah ali pa industrijskih stavbah, poslovnih prostorih in blokih. Omenjeni dimniki so inox dimniki, ki so odlični za sanacijo starega dimnika, uporabljamo pa jih tudi kot nizkotemperaturne kotle na kurilno olje ali plin. V primeru krivin v dimniku izberemo gibljiv enoslojni nerjavni dimnik, ki ga pri novogradnjah vgradimo v naprej pripravljen dimniški plašč ali jašek. Inox dimnik iz nerjaveče pločevine se montira hitro, saj je popolnoma enostaven za vgradnjo in prilagojen montažnemu načinu gradnje. Montaža inox dimnika je mogoča brez dodanih temeljev in tudi na kraju, kjer do sedaj niste imeli dimnika. Z inox dimniki Hočevar boste zmanjšali svoje stroške in si priskrbeli optimalen produkt po zadovoljivi ceni.

 

Montaža nerjavnih troslojnih inox dimnikov

 

 

Nerjavni notranji troslojni dimnik je enostaven za vzdrževanje

Montaža inox dimnika je prvi del, potem pa se začne njegovo vzdrževanje. To je enostavno, saj je bistveno njegovo čiščenje, ki ga za vas izvede dimnikarska služba. Čiščenje inox dimnika poteka tako pogosto kot je to potrebno za vrsto kuriva, ki jo uporabljate, pomembno pa je, da se držite priporočenih smernic. Nerjavni notranji troslojni dimnik bo tako imel še daljšo življenjsko dobo, vi pa toplo in prijetno stanovanje. Inox dimniki so odlična izbira, njihova montaža pa enostavna. Za več informacij si poglejte našo ponudbo na spletni strani, pri tem pa bodite pozorni tudi na našo dodatno ponudbo, v kateri so obroba za notranji troslojni dimnik, kaminske peči in druga oprema za vaš notranji ogrevalni sistem.

 

notranji troslojni dimnik Hočevar

 

Več o priklopu kamina na dimnik si preberite na naši spletni strani!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Žibertova ulica 26
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 438 37 60
041 245 089
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
nerjavni dimnik, inox dimniki, montaža inox dimnika
ZEMLJEVID