Dimnik Schiedel – nerjaveči dimniki z izjemno življenjsko dobo

 

Dimnik Schiedel spada med najkvalitetnejše notranje troslojne dimnike, ki so vam na voljo ta hip. To so inox oziroma nerjaveči dimniki, ki poskrbijo za močan vlek za izgorevanje goriv in odvajanje plinov. Vgradnja inox dimnika je vsekakor smiselna zaradi ogromno razlogov, ki vam jih bomo poskušali čim bolj strnjeno predstaviti v nadaljevanju …


Nerjaveči dimniki iz inoxa so pametna rešitev


Medtem ko je pri šamotnih dimnikih običajno potrebna dodatna obroba za dimnik, pri inox dimnikih to ni nujno. Obroba za dimnik je namreč namenjena dodatni izolaciji dela dimnika, ki je nad streho in je tako izpostavljen različnim, pogosto tudi precej neugodnim vremenskim pogojem. Nerjaveči dimniki načeloma ne potrebujejo dodate izolacije, saj je material zelo učinkovit pri opravljanju te naloge. Dimnike iz inoxa odlikuje izjemna odpornost na ekstremno visoke temperature ter na korozijo, kondenz in kisline. Vgradnja inox dimnika pomeni tudi občutno poenostavitev vzdrževalnih del oziroma čiščenja, nerjaveči dimniki iz inoxa pa so primerni za vse vrste goriv.


Zakaj prav notranji troslojni dimnik Schiedel?


Ko primerjamo različne dimnike, narejene iz inoxa, hitro ugotovimo, da dimnik Schiedel izstopa po zelo ugodnem razmerju med ceno in kvaliteto. Dimnik Schiedel je proizvod priznanega nemškega proizvajalca, njegove pomembne odlike pa so nadpovprečno dolga življenjska doba, zelo enostavna montaža in vzdrževanje ter optimalna varnost. Za dimnik Schiedel se lahko odločite tako pri novogradnjah kot v primeru sanacije obstoječega dimnika zaradi dotrajanosti ali menjave goriva. Pri novogradnjah se načeloma uporablja troslojni dimnik Schiedel, medtem ko sanacija poteka s pomočjo enoslojne inox tuljave, ki jo vstavimo v dimniško cev. Troslojni dimnik Schiedel je primeren tudi kot zunanji dimnik, saj ga odlikuje izvrstna izolacija. V družinskem podjetju Dimniki Hočevar smo doslej postavili že ogromno dimnikov iz nerjaveče pločevine, prav tako pa smo poskrbeli že za mnogo uspešnih sanacij. Nudimo vam profesionalno storitev in zelo ugodne cene.

 

Kako vzdrževati dimnike: www.vsi.si/dimniki-hocevar/vzdrzevanje-dimnikov

VEČ O NOTRANJIH TROSLOJNIH KAMINIH

NOTRANJI TROSLOJNI MONTAŽNI DIMNIKI

 

nerjaveči notranji troslojni dimnik schiedelvgradnja nerjavečega inox dimnika

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Žibertova ulica 26
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 438 37 60
041 245 089
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
dimnik schiedel, nerjaveči dimniki
ZEMLJEVID