Pošlji povpraševanje

Naše Dimnikarstvo v Ljubljani bo poskrbelo za vaše nove in stare dimnike

V našem podjetju se že dolga leta ukvarjamo z dimnikarstvom in smo med prvimi, ki smo začeli izvajati sanacijo dimnikov iz nerjavne pločevine. Naše dimnikarstvo bo s pomočjo dolgoletnih izkušenj poskrbelo za sanacijo, novogradnjo in povrtavanje dimnika, vi pa lahko pri nas izbirate med troslojnimi, montažnimi, nerjavnimi dimniki in drugimi. V prodaji našega dimnikarstva v Ljubljani lahko najdete tudi krasno kaminsko peč, katero vam bomo z veseljem vgradili ali pa vam ponudimo patentirano in celovito dimniško rešitev Slovenski dimnik, cene katerega so zelo konkurenčne. Ker se vsakega dela lotimo celostno na vašo željo izvedemo brezplačni ogled, se pogovorimo o vaših željah ter vam svetujemo o primerni rešitvi. Za ureditev tehnične dokumentacije ter za potrebna soglasja bo poskrbelo naše dimnikarstvo. Ljubljana je mesto kjer smo stacionirani, kar pa ne pomeni, da ne izvajamo del povsod po Sloveniji. Z uporabo visokokakovostnih materialov vam zgradimo dimnik na ključ. Specifika našega dimnikarstva so nerjavni dimniki, ki imajo zelo dolgo življenjsko dobo za kar jamčimo z dolgoletno garancijo. Njihov čas trajanja lahko še podaljšate s primernim vzdrževanjem, katerega naj opravlja dimnikar s pridobljeno licenco za izvajanje dimnikarskih storitev. Čiščenje dimnika je odvisno od tega ali boste kurili s trdnimi, tekočimi ali plinastimi gorivi. Najmanj čiščenja potrebuje dimnik za kurjenje s plinastimi gorivi. Strokovnjaki našega dimnikarstva vam bodo svetovali glede izgradnje, cen, vzdrževanja in vsega ostalega, kar vas bo zanimalo.

dimnikarstvo v Sloveniji: cene

Naše dimnikarstvo v Ljubljani ima petindvajset let izkušenj pri gradnji

Na žalost mnogo ljudi pomisli na dimnik, ko delovanje kurilnih naprav postane moteno ali pa dimnik že propada. Dimnik mora dobro odvajati dimne pline in ustvarjati zadosten vlek. Zaradi izpopolnitve in novih materialov za izdelavo dimnikov se je kakovost in življenjska doba le teh močno povečala in delovanje dimnikov izboljšalo. Najbolj prodajani proizvodi našega dimnikarstva so v današnjem času rostfrei oz. Inox nerjavni dimniki, saj je to trenutno daleč najboljša rešitev. Dimnik mora biti odporen na kondenz, popolnoma tesen in imeti mora sposobnost hitrega segrevanja in ohlajanja, da je delovanje dimnika optimalno. To mu omogoča tuljava Inox iz nerjaveče pločevine, ki jo vgradimo vanj in je popolna rešitev za dotrajane dimnike, saj se tuljava namesti v že obstoječi dimnik. Nerjavni dimniki oz. tuljave, ki jih vstavimo v dimnike so lahke, neporozne, plinotesne, njihov presek je ustrezne velikosti, njihova najboljša lastnost pa je enostavna montaža in izdelava. Ker so materiali visokokakovostni, nudi naše dimnikarstvo v Ljubljani zanje več kot desetletno garancijo. Z vgradnjo Inox tuljave bo delovanje dimnika popolno in zagotovo dolga leta ne bo potrebno razmišljati o novem.

Smo dimnikarstvo, ki nudi sanacijo in izdelavo dimnikov pri novogradnjah

Na sanacijo dimnika je potrebno pomisliti, ko ni že prepozno in delovanje dimnika še ne ogroža ljudi, saj pri starem in poškodovanem dimniku obstaja nevarnost uhajanja plinov. Čeprav kakovostni dimniki vzdržijo dolga leta, jim je tu in tam le potrebno nameniti malo pozornosti. Ko se odločite, da je obnova res potrebna se obrnite na naše dimnikarstvo v Ljubljani, kjer vam lahko ponudimo sanacijo dotrajanih nerjavnih dimnikov (tuljav), vstavljanje tuljav katere zadostijo vsem evropskim standardom, vrtanje oz. povrtavanje (povečanje preseka), rušenje dotrajanih dimniških tuljav in izvedbo vseh potrebnih priklopov. Po potrebi vam bomo podaljšali že obstoječi dimnik. Če pa potrebujete gradnjo novega dimnika vam svetujemo, da premislite na kakšen način oziroma s čim boste kurili in tako bo delovanje dimnika res optimalno. Zaradi vrhunske kakovosti vam priporočamo gradnjo nerjavnega dimnika. Posledica nepravilne izbire dimnika glede na kurilno napravo, so lahko poškodbe dimnika in težave pri delovanju peči. Zelo pomembne so pravilne izmere katere mora opraviti projektant, da bo dimnik deloval popolno in brez težav. Lahko se odločite za celovito dimniško rešitev Slovenski dimnik, cene katerih so prijazne za kupca in kakovost vrhunska.

dimnikarstvo Ljubljana (nerjavni dimniki)

Cene Slovenskega dimnika so zelo konkurenčne

Kaj pomeni izraz »Slovenski dimnik«? Slovenski dimnik (cene boste našli na ceniku) je blagovna znamka, zasnovana in izdelana v Sloveniji ter pomeni celovito dimniško rešitev, prilagojeno individualnim gradnjam. Cene Slovenskih dimnikov so zanemarljive glede na kakovost, saj je delovanje dimnika vrhunsko, vsebuje vse prednosti standardnih dimnikov, omogoča najvišjo stopnjo varčevanja z energijo in nudi maksimalne pogoje ozračenja v prostorih. Ker je dimnik končni člen sistema ogrevanja ter skrbi za pomembno nalogo odvajanja plinov in dima, morate dobro premisliti za kateri oz. kakšen dimnik se boste odločil, saj mora biti njegovo delovanje res optimalno. Nerjavni dimniki bodo zadovoljili potrebe vašega doma, zato se obrnite na naše dimnikarstvo v Ljubljani, da vam pomagamo pri odločitvi.

sodobni nerjavni (inox) dimniki

Poleg nerjavnih dimnikov vam nudimo tudi kaminske in druge peči

Naša ponudba obsega tudi veliko izbiro kaminskih peči, štedilnikov na drva in peči na pelete. Na izbiro imamo veliko modelov po konkurenčnih cenah. Kaminske peči imajo visoke izkoristke in jih lahko uporabljate za lokalno ogrevanje. Njihov videz je čudovit in zaradi vidnega plamena skozi steklo prispevajo k romantičnemu vzdušju vašega doma. V dimnikarstvu v Ljubljani bomo poskrbeli in izpolnili vse vaše želje, zato nas obiščite ali poiščite na spletu in pošljite povpraševanje.