Pošlji povpraševanje

Dimnikarstvo v podjetju Hočevar – kakovost in ugodna cena

Dimnikarstvo je panoga, ki je izjemno pomembna pri gradnjah ali sanacijah hiš in vsebuje sanacijo že obstoječih dimnikov, povrtavanje starih dimnikov ter novogradnje dimnikov od troslojnih do montažnih iz različnih materialov, obenem pa nudimo tudi nasvete, kako pravilno vzdrževati in čistiti dimnik ali pa to opravimo mi namesto vas. V podjetju Hočevar se poleg dimnikarstva ukvarjamo tudi s prodajo in montažo kaminskih peči in diamantnim vrtanjem v beton, vsem storitvam pa je skupno to, da jih izvajamo hitro, natančno in kakovostno po ceni, ki je dostopna vsem. V kolikor želite kakovostno dimnikarstvo smo mi pravi naslov za vas. Nudimo novogradnje in sanacije, obenem pa smo pooblaščeni monterji dimnikov Schiedel, ki so sinonim za tradicijo in kakovost. Poleg gradnje dimnikov lahko v našem podjetju najdete tudi vso pripadajočo opremo od rozet za dimnik, cevi in obrob za dimnike iz različnih materialov. Mi smo pravi naslov za vas.

Dimniki Hočevar

Dimnikarstvo – sanacija starih, gradnja novih dimnikov in vzdrževanje

Dimnikarstvo obsega celo paleto storitev med katerimi so najbolj pogoste: sanacije starih dotrajanih dimnikov, gradnja novih dimnikov na novih ali starih zgradbah in njihovo pravilno vzdrževanje, ki skrbi za dobro delovanje in udoben ter prijeten dom. V kolikor želite v okviru dimnikarstva sanacijo vašega starega dimnika vam nudimo pestro paleto uslug, od sanacije dotrajanih dimniških tuljav, vstavljanje tuljav iz nerjaveče pločevine, aluminija in specialne plastike po evropskih standardih za vse vrste kurilnih naprav ter povrtavanje dimnikov na ustrezne dimenzije. V kolikor želite, tudi rušimo dotrajane dimniške tuljave, izvajamo priklope in podaljšanje dimnikov. Pri gradnji novih dimnikov je nujno določiti primeren dimnik, kar pomeni vrsto in velikost glede na karakteristike ogrevalnega sistema in najboljše je, da to prepustite strokovnjakom, ki so zaposleni v našem podjetju. Za gradnjo dimnikov se uporabljajo različni materiale, od keramike do jeklene nerjaveče pločevine in prepričani smo, da boste tudi vi našli dimnik, ki vam bo ustrezal. V dimnikarstvu Hočevar vam bomo pomagali s svetovanjem ter izvedbo in verjamemo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam.

Schiedel dimniki – sinonim za tradicijo in kakovost

Podjetje Schiedel se z dimnikarstvom in dimniškimi sistemi ukvarja že vrsto let in je vodilni proizvajalec dimnikov v Sloveniji od šamotnih do dimnikov iz nerjaveče pločevine in tehnične keramike. Je sinonim za kakovost in tradicijo, kar smo prepoznali tudi v našem podjetju in smo zato pooblaščeni monterji za njihove dimniške sisteme, s katerimi so stranke izjemno zadovoljne. Izbirate lahko med različnimi možnostmi, Dimniki Schiedel prima plus so namenjeni predvsem sanaciji dimnikov, medtem ko je ICS sistem troslojnih dimnikov, kjer gre za samostojen objekt in so toplotno izolirani ter se lahko montirajo tako zunaj kot tudi znotraj objekta, odvisno od možnosti in vaših želja. Prepričani smo, da boste s Schiedel dimniki izjemno zadovoljni, tako kot z našo montažo in po končanem delu boste lahko uživali v brezskrbenm in udobnem življenju. Poleg sanacije in gradnje Schiedel dimnikov lahko pri nas dobite tudi različne rozete za dimnike, cevi in obrobe, ki so na voljo po ugodni ceni.

Dimniki

Dimnikarstvo Hočevar zagotavlja brezplačne oglede na objektu

V kolikor si želite gradnje novih ali sanacije starih dimnikov, smo vam na voljo z različnimi rešitvami, ki jih imajo naši strokovnjaki, obenem pa nudimo tudi brezplačne oglede na objektu, svetovanje o izbiri premera in materiala dimniške tuljave, ureditev tehnične dokumentacije in soglasij dimnikarskih koncesionarjev ter izvedbo na ključ. Dimnikarstvo Hočevar torej zagotavlja celovito storitev, ki vas bo navdušila, obenem pa vas bo navdušila tudi cena. Obiščite nas in si zagotovite kakovostne storitve v našem dimnikarstvu. Za več informacij nas lahko tudi kontaktirate preko telefona ali emaila, kjer vam bomo pomagali z odgovori na vprašanja.