Pošlji povpraševanje

Streha za dimnik - ker tudi vaš dimnik potrebuje primerno obleko

Streha za dimnik - zakaj jo potrebujemo?

Streha za dimnik je nekakšna obleka vašega dimnika. Pomislite, kako različnim vremenskim vplivom je vaš dimnik vseskozi izpostavljen - od žgočega poletnega sonca do jesenskih nalivov in zimskih metežev, pestro vremensko dogajanje pa sem ter tja popestri tudi toča. Brez ustrezne zaščite dimnika lahko tako hitro pride do različnih okvar, ki niso le drage za popravilo, ampak so lahko tudi precej nevarne. Ustrezna streha za dimnik je tako praktično nujna. Pred nakupom boste obvezno potrebovali dimenzije dimnika, pomemben podatek pa je tudi to, ali je morebiti v uporabi cev za dimnik. Ne smete pa pozabiti niti na vratca za dimnik. Vratca za dimnik vam namreč omogočajo čiščenje dimnika, ki je nujno za vzdrževanje varnostnih standardov.


Kako izmeriti dimnik (dimenzije za izbiro primerne strehe za dimnik)


Izjemno pomembno je, da se streha za dimnik povsem prilega, saj sicer ne nudi ustrezne zaščite. Potrebno bo torej natančno izmeriti dimnik. Dimenzije, ki jih boste potrebovali, so dolžina in širina dimnika ter razdalje med pritrdilnimi izvrtinami. V primeru, da ustrezne strehe za dimnik ne boste našli v redni ponudbi, je mogoča tudi izdelava po naročilu posebej za vaš dimnik. Dimenzije strehe za dimnik bodo tako zagotovo povsem ustrezale, vaš dimnik pa bo zaščiten pred vlago. V podjetju Dimniki Hočevar se trudimo, da ugodimo unikatnim željam posamezne stranke. Pokličite nas ter nam zaupajte dimenzije dimnika in pogovorili se bomo o možnostih glede vaše strehe za dimnik.

Streha za dimnik ob diamantnem vrtanju


Dodatna ponudba - dimniki Schiedel za kamin in tudi diamantno vrtanje

V podjetju Dimniki Hočevar so vam na voljo tudi dimniki Schiedel. Dimniki Schiedel so visokokakovostni dimniki priznanega proizvajalca. Izdelani so iz nerjaveče pločevine, odlikuje pa jih sodoben videz in zelo nizek odstotek izgubljene toplotne energije. V naši ponudbi pa ne boste našli le dimnikov Schiedel, ampak tudi dodatno opremo iste znamke, med drugim tudi strehe za dimnik. Še posebej vam priporočamo, da si ogledate našo ponudbo dimnikov Schiedel za kamin. Mnogi ljudje ne vedo povsem natančno, kako pripraviti dimnik za kamin, zato se ideji, da bi se ob hladnih večerih greli ob prijetnem plamenu iz kamina, raje odpovejo. S pomočjo podjetja Dimniki Hočevar tovrstnih težav ne bo več. Dileme glede tega, ali je vaš dimnik sploh primeren za kamin, kako pripraviti dimnik za kamin itd., lahko enostavno odmislite, saj so dimniki Schiedel za kamin narejeni tako, da jih je mogoče postaviti kamorkoli. Mrzli zimski večeri bodo zdaj precej bolj prijetni. Ob pripravi dimnika pa lahko pripeljemo tudi stroj za diamantno vrtanje v beton.

PREBERITE SI O TEM KAJ JE DIAMANTNO VRTANJE V BETON