Pošlji povpraševanje

Sanacija dimnikov: ugodna cena sanacije dimnikov in vgradnje inox dimnikov

Če se vam zdi, da je vaš stari dimnik dotrajan ali če strokovnjak ugotovi, da je potrebna sanacija vašega dimnika, potem ste na pravem naslovu. V podjetju Dimniki Hočevar imamo več kot dvajset let izkušenj na področju dimniške stroke. Ponujamo vam ugodno ceno za sanacijo dimnikov. Sanacijo inox dimnikov opravimo z vstavitvijo tuljav. Svoje delo opravimo strokovno, kvalitetno, hitro in cenovno ugodno. Če torej potrebujete zanesljivega izvajalca storitve sanacije dimnikov, nas pokličite. Opravili bomo brezplačen pregled stanja in vam svetovali najboljšo možno rešitev za sanacijo dimnika.

sanacija dimnika za nosilnimi stenami

Kdaj je čas za sanacijo starega dimnika?

Sanacija dimnika je nujno potrebna v naslednjih primerih: kadar je povečana požarna nevarnost (če so na stenah dimnika razpoke, pomeni, da lahko toplota ali ogenj iz tuljave prehajata v prostor. Razpoke lahko nastanejo zaradi nepravilne izbire materialov, mehanske poškodbe ipd. Če so poškodbe minimalne, je sanacija dimnika enostavna, če gre za večje poškodbe, pa je pri sanaciji dimnika potrebno dimnik delno ali v celoti porušiti in na novo pozidati), kadar je povečana možnost uhajanja dimnih plinov v prostor, ko obstaja možnost, da se dimnik poruši, ob zamenjavi kurilne naprave, ob zamenjavi vrste goriva. Včasih je škoda na dimniku za uspešno sanacijo dimnika prevelika in je potrebna postavitev novega dimnika. Sanacija starih dimnikov z inox tuljavami se je izkazala za izredno uspešno metodo sanacije, saj je sanacija cenovno izredno ugodna, sama montaža pa hitra in enostavna. Pri sanaciji starega dimnika preprosto vstavimo inox tuljavo in tako podiranje dimnika ni potrebno.

POZANIMAJTE SE O SANACIJI (OBNOVI) DIMNIKA

Zakaj izbrati nas za sanacijo dimnika?

Smo zaupanja vreden izvajalec sanacij dimnikov. Pri svojem delu uporabljamo kakovostne materiale, za vas pa uredimo tudi vso potrebno dokumentacije. Sanacija dimnikov je pri nas izvedena natančno in zanesljivo. Zaupalo nam je že veliko zadovoljnih strank. Nahajamo se v Ljubljani. Pokličite nas za sanacijo dimnika v Ljubljani in okolici ali nas obiščite in se dogovorite za kvalitetno sanacijo dimnika po ugodni ceni.

cena sanacije starih dimnikov