Pošlji povpraševanje

Dimniki Hočevar - povsod prisotni in na voljo

Dimnikarstvo je stara dejavnost, ki je v zadnjih letih utonila v pozabo. Čeprav smo na dimnikarstvo kar malce pozabili, pa dimniki še vedno ostajajo ključni člen na objektih. Še posebej če smo ljubitelji kaminov, se večkrat spomnimo na dimnike.

Dimniki in kamini - splošno

Inox dimnik - referenceDimnik je nujen konstrukcijski element vsake stanovanjske hiše, brez njega pa ogrevanje bivalnih prostorov skoraj ni mogoče. Pravilno zgrajen dimniki je eden ključnih pogojev za nemoteno in dovolj učinkovito delovanje ogrevalnega sistema. Morebitna poznejša sanacija dimnika bo vsekakor zahtevala precej več vloženega denarja. Morebiti se zdi, da je dimnik precej preprost, a v resnici temu ni tako. Že samo dejstvo, da poznamo več vrst dimnikov, kaže na to, da je dimnik precej zapletena zadeva.

Dimniki so se z razvojem začeli deliti. Tako danes poznamo montažne dimnike, dimnike za peči, nerjavne dimnike, šamotne dimnike, notranje troslojne dimnike idr.

Beseda kamin opisuje zaprto in nadzorovano kurišče v notranjih prostorih. Omenjeno kurišče lahko imenujemo tudi kaminske peči, preprosteje - kamin. Kamini so ljudem poznani že dolgo časa in so vedno boj priljubljeni. Kamin v dom vpelje občutek domačnosti in topline. Z razvojem tehnologije so se razvijali tudi kamini. Ti lahko delujejo na različne vrste kuriva. Dimnik in kamin lahko tako tvorita sistem ogrevanja objekta.

Notranji troslojni dimniki Hočevar - reference

Dimniki Hočevar vas spremljamo od načrtovanja (dimniki, kamini..), gradnje dimnikov, izdelave in vse do vzdrževanja in po možnosti sanacije. Opravljamo vzdrževalna dela v vseh krajih na vseh vrstsah dimnikov, od notranjih troslojnih dimnikov do inox dimnikov. Do zdaj smo bili prisotni v vseh večjih mestih po Sloveniji: Celje, Koper, Kranj, Ljubljana, Maribor,...

Reference smo do sedaj nabrali na območjih Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper.

V prihodnje načrtujemo razširitev trga.

notranji troslojni dimnik Hočevar

Verjamemo, da boste tudi vi naša zadovoljna stranka.