Pošlji povpraševanje

Kako obnoviti dimnik?

Obnova dimnika z inox cevjoDimniki, ki so stari in dotrajani so nevarni, saj več ne morejo zadrževati toplote in ognja ter tako predstavljajo potencialno požarno nevarnost. Veliko ljudi se pred obnovo dimnika vpraša, kako obnoviti dimnik? Obnova dimnika zahteva strokoven pristop, zato je najbolje, da za to najamemo strokovnjaka. V podjetju Dimniki Hočevar vam ponujamo kakovostno obnovo inox, rostfrei ali dimnika iz drugih materialov. Pred postopkom obnove se bomo z vami pogovorili o tem kako imamo namen dimnik obnoviti in se uskladili z vašimi zahtevami.

Obnova z inox dimno cevjo

Zelo hitra in cenovno ugodna obnova dimnika je obnova pri kateri v dimnik vstavimo inox dimno cev. V primeru, da je stara dimna cev preozka, jo preprosto povrtamo in vanjo vstavimo inox dimno cev. Obnova je kvalitetna in trajna. V primeru, ko so poškodbe starega dimnika preveč obsežne pa takšno popravilo dimnika žal ne pride v poštev. Dimnik bo v primeru večje sanacije potrebno porušiti in postaviti novega,

Dotrajan dimnik

Star in dotrajan dimnik je potrebno porušiti in zgraditi novega. Dan danes se je priporočljivo odločiti za inox ali rostfrei dimnik, ki se enostavno postavi. Ker je njegova masa majhna, dimnik ne potrebuje posebne konstrukcije, poleg tega pa je inox dimnik primeren za uporabo na vseh centralnih pečeh za ogrevanje ter je požarno varen. 

Sanacija dimnika

V našem podjetju nudimo profesionalno sanacijo dimnika in ostale storitve:

  • Sanacija dotrajanih dimniških tuljav
  • Vstavljanje tuljav iz nerjaveče pločevine, aluminija in specialne plastike po evropskih standardih za vse vrste kurilnih naprav - izvedba z industrijskimi izdelki nadzorovane kakovosti
  • Povrtavanje (vrtanje) dimnikov na ustrezno dimenzijo
  • Rušenje dotrajanih dimniških tuljav
  • Izvedba priklopov
  • Podaljšanje dimnikov

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o kvalitetni ponudbi obnove rostfrei ali inox dimnikov. Obnova dimnika poteka pod budnim očesom strokovnjaka, ki bo zagotovil, da bo vaš dimnik še dolgo brezhibno in varno deloval.

Popravilo ali obnova dimnika

Več informacij o obnovi ali izdelavi novega dimnika

Za vse informacije o obnovi ali izdelavi novega dimnika nas pokličite ali nam pišite, da se dogovorimo za termin, ko vas bomo obiskali in na licu mesta ocenili situacijo. To je najboljši način, da naši strokovnjaki presodijo najboljšo rešitev za vas.