Pošlji povpraševanje

Priklop kamina na dimnik, sanacija in gradnja dimnikov pri Hočevar d.o.o.


Hočevar d.o.o je družinsko podjetje, ki se od leta 1994 ukvarja s sanacijo in gradnjo dimnikov, priklopom kamina na dimnik in ostalimi dimnikarskimi deli. Nudimo različne vrste dimnikov od kamnitih dimnikov, do bolj novejših iz nerjaveče pločevine in z gibljivo cevjo za dimnik.. Smo pionirju pri sanaciji dimnikov na slovenskem tržišču, obenem pa se lahko pohvalimo tako s kvalitetenimi deli kot tudi ugodnimi cenami slovenskih dimnikov. V svojem obstoju smo postavili več kot 2500 dimnikov in veseli nas, da so poleg nas z našim delom in zadovoljne tudi stranke.

Gibljiva cev za dimnikPriklop kamina na dimnik


VZDRŽEVANJE DIMNIKOV


Priklop kamina na dimnik prepustite strokovnjakom v našem podjetju


Ne glede na to, ali se odločate za sanacijo starega dimnika ali pa za gradnjo novega je priklop kamina na dimnik izjemno pomembna, a obenem težavna naloga, zato je nujno, da stvar opravijo strokovnjaki. V podjetju Hočevar nudimo brezplačen ogled stanja in šele potem izberemo primeren dimnik oz. sanacijo in zaključni priklop kamina na dimnik. V kolikor imate kamniti dimnik, vam lahko znotraj le tega vstavimo gibljivo cev za dimnik, lahko pa imate dimnik zgolj iz nerjaveče pločevine ali keramike.


Gibljiva cev za dimnik je prilagodljiva in olajša naknadno montažo


Fleksibilna cev za dimnik je izjemno pomemben del sistema ogrevanja. Pri priklopu kamina na dimnik nam gibljiva cev za dimnik omogoča različne kombinacije cevi in kolena in se tako prilagaja razmeram, obenem pa je fleksibilna cev za dimnike primerna tudi takrat, ko se naknadno namešča kamin, saj je izjemno prilagodljiva. Gibljiva cev za dimnik je primerna za katerikoli dimnik, v kolikor odprtina ustreza standardom.


http://www.dimniki-hocevar.si/


V kolikor si tudi vi želite slovenski dimnik po ugodni ceni, sanacijo starega ali pa potrebujete priklop kamina na dimnik nas pokličite in naši strokovnjaki bodo rešili vsak problem. Tukaj smo zato, da izpolnjujemo vaše želje.

DIAMANTNO VRTANJE