Pošlji povpraševanje

Dimniki Hočevar - z našo pomočjo do pravega dimnika

dimnik s cevjo za dimnikDimnik je pomemben del vsake hiše, vendar pa niso vsi dimniki enaki! vsaka hiša mora imeti dimnik, ki je primeren ogrevalnemu sistemu. Pri nas lahko izbirate med najrazličnejšimi vrstami slovenskih dimnikov. Tudi za vašo hišo imamo pravega! Vam je to področje tuje ter potrebujete pomoč? Ni problema! Smo podjetje z dolgo tradicijo in dimniki so naša strast! Z gotovostjo vam lahko zatrdimo, da smo na tem področju strokovnjaki! Pri podjetju Dimniki Hočevar vam ne pomagamo samo pri nakupu dimnika, temveč nudimo tudi druge storitve kot so novogradnja dimnika, sanacija dimnikov nudimo pa tudi brušenje dimnikov, montažne dimnike ter prodajo in montažo kaminskih peči. Nam lahko zaupate!

PREVERITE PONUDBO DIMNIKOV IN DIMNIŠKIH DEL

Slovenski dimnik za slovensko hišo

S pomočjo strokovnjaka se na podlagi ogrevalnega sistema izbere velikost ter vrsto dimnika. Na ta način bo vaša hiša varna in vaš slovenski dimnik bo dobro služil svojemu namenu! Zaradi širokega spektra materialov se je v zadnjih letih ponudba naših, slovenskih, dimnikov še povečala! Izbirate lahko med dimniki narejenih iz materialov, kot so nerjaveče jeklo ter keramika. Tako imenovani Inodox dimniki so postali prav zaradi uporabe tovrstnih materialov ter dobrih karakteristik zelo popularni! Ker se v urbanih naseljih pogosto uporablja ogrevanje na plin ob katerem pride do nabiranja kondenzata na cevi za dimnik, nerjaveče jeklo tukaj odigra veliko vlogo! Cev za dimnik je namreč zelo pomemben del vsakega dimnika in izbira dobrega ter obstojnega materiala je zatorej še toliko bolj pomembna! Seveda pa ne smemo pozabiti na druge dele dimnika kot je na primer rozeta za dimnik in druge! Tudi tukaj je izbira materiala pomembna. Z našo pomočjo bo vaš dimnik deloval brez problemov, vi pa boste lahko brez skrbi!


Vse za vaš dimnik na enem mestu

Pri nas, podjetju dimnik Hočevar, dobite vse za vaš slovenski dimnik! Z vami smo na vsakem koraku: od nakupa, postavitve ter kasneje pri vzdrževanju! Z nami ste v dobrih rokah. Za vsa vprašanja smo dosegljivi na telefonsko številko, lahko pa nam pišete tudi na E-Mail. Naj gre za rozeto za dimnik, cev za dimnik ali celoten dimnik - na vsa vprašanja vam z veseljem odgovorimo!

brušenje slovenskih dimnikov