Pošlji povpraševanje

Slovenski dimnik - dimenzije in cene nerjavnih dimnikov

Dimnezije dimnika so pomembne preden začnemo z izgradnjo dimnika, zato je pametno da izračun in izbiro materiala za vaš nov nerjavni dimnik prepustite strokovnjakom. Pri družinskem podjetju Dimniki Hočevar vam bomo z veseljem svetovali kakšen nerjavni dimnik je primeren za vašo novogradnjo ali pa vam bomo svetovali, če na vašem obstoječem objektu potrebujete nov dimnik ali ga je potrebno le sanirati. Če vas zanima, kakšna so okvirne cene slovenskih dimnikov nas kontaktirajte in bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. Tudi na bolj specifična kot so: »Kako pripraviti dimnik za kamin

VEČ O NERJAVNIH DIMNIKIH IN KAMINIH

Od česa so odvisne dimenzije nerjavnega dimnika?

Primerne dimenzije dimnika so pomembne za nemoteno delovanje našega kurilnega sistema. Od samih dimenzij dimnika in materiala bo posledično odvisna tudi cena slovenskega dimnika. Dimenzije vašega dimnika so lahko odvisne od vrste kurjave, ki jo uporabljate, od tega kako močna je vaša peč, lokacija postavitve in od same višine dimnika. Tako je odločitev kakšne dimenzije dimnika potrebujemo odvisna predvsem od tega kakšno kurjavo bomo postavili v našem objektu. Poleg tega morate že ob izgradnji vašega poslopja vedeti kako pripraviti dimnik za kamin, če se boste odločili, da želite imeti kamin. Da bo vaše poslopje varno in nerjavni dimnik kvaliteten je dobro, da vse izračune prepustite strokovnjakom pri podjetju Dimniki Hočevar.

nerjavni dimnik - dimenzijeslovenski nerjavni dimnik hočevar

Cene slovenskega dimnika

Velikokrat stranke na nas naslovijo vprašanje kakšna je cena slovenskega dimnika. Enotnega odgovora na to vprašanje ni. Vsak dimnik je specifičen, zato so tudi cene le teh različne. Koliko nas bo sanacija oziroma postavitev novega dimnika stalo je odvisno od različnih dejavnikov. Odvisno je od dimenzije dimnika, materiala, preseka dimniške cevi, vrste kurilne naprave in še od mnogo drugih elementov. Če imate vprašanje glede cene, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Pri izgradnji dimnika se je potrebno držati vrste tehničnih predpisov, poleg tega pa more biti dimnik izdelan kvalitetno in iz vrhunskih materialov. Zato se obrnite na strokovnega sodelavca, ki bo poskrbel, da bo vaš dom varen. Nudimo tudi nerjavnedimnike Schiedel!