Pošlji povpraševanje

Dimniki Schiedel iz nerjaveče pločevine

Podjetje Schiedel proizvaja celotno paleto dimniških sistemov z dimnimi cevmi iz keramike in nerjaveče pločevine za potrebe enodružinskih in večstanovanjskih hiš. V ponudbi ima tudi dimniške sisteme za nestanovanjski sektor, mehanske in naravne prezračevalne sisteme za vse tipe stanovanjskih hiš ter klasične odprte kamine, vgradne kamine, kasete ter peči na drva in pelete.

Dimnik Schiedel


Dimniki Schiedel izpolnjujejo vse sodobne standarde kurilnih naprav, ki imajo danes vse boljši izkoristek in posledično nizke izhodne temperature dimnih plinov. Dimnik Schiedel iz nerjaveče pločevine je odporen na vse kisline, ki nastajajo pri izgorevanju, hkrati pa je tudi temperaturno odporen.


Kakovost dimniških sistemov Schiedel smo prepoznali tudi v podjetju Dimniki Hočevar, zato smo postali pooblaščeni monterji za njihove dimniške sisteme. Kot specialisti za program iz nerjaveče pločevine vam v podjetju Dimniki Hočevar ponujamo različne produkte iz inox materiala. Na voljo so dimniki Schiedel za kamin in kaminsko peč, pa tudi različni dodatki za dimnike, kot so kapa in cevi za dimnik. Gradimo in postavljamo dimnike z zračnikom  in različnih premerov (fi 20, fi 25, fi 80, fi 200, fi 160, fi 150, fi...........)

Dimniki Schiedel Prima plus in ICS

Dimniki Schiedel so se skozi leta izkazali za odličen sanacijski program, vse pogosteje pa se vgrajujejo tudi v novogradnje. Še posebej priljubljeni so dimniki Schiedel za kamin. Schiedel Prima plus je univerzalni sanacijski sistem s širokim izborom elementov, je neobčutljiv na vlago, ima visoko temperaturno odpornost, montaža pa je enostavna in hitra.


Troslojni dimnik Schiedel ICS iz nerjaveče pločevine je namenjen za priključitev kurišč na vse vrste goriv. Dimniki Schiedel ICS združujejo sodoben dizajn in vrhunsko tehniko, kar se odraža v njihovi uporabnosti in funkcionalnosti. Dimnik Schiedel ICS je toplotno izoliran samostojen objekt, ki ga je mogoče namestiti tako znotraj kot zunaj objekta. Zaradi majhne teže elementov je izvedba sistema enostavna, montaža hitra, dimnik pa lahko začnemo takoj uporabljati.

Dimniki Schiedel za kamin po vaši meri

Si že dolgo želite kamin, pa menite, da vam lokacija vašega dimnika tega ne dopušča? V podjetju Dimniki Hočevar imamo rešitev: dimnik Schiedel za kamin lahko postavite, kamorkoli želite. Dimnik Schiedel je izoliran, lahek, kislinsko in toplotno odporen ter ima zato zelo dolgo življenjsko dobo. V naši ponudbi sta tudi dimnik za kaminsko peč ter dimnik za kaminsko peč na pelete. Vsak naš dimnik je visokokakovosten, v naši ponudbi pa najdete tudi različne dodatke.
Naj dimniki Schiedel za kamin vaš prostor napolnijo s toploto in ga estetsko dopolnijo, vam pa prinesejo uživanje ob svetlobi in toploti kamina.

Dimniki Schiedel - tradicija, kakovost in 10-letna garancija. Vabljeni k ogledu naše spletne strani!

Dimniki Hočevar | Dimniki Schiedel, dimniki Schiedel za kamin, dimnik Schiedel - povezave do naše spletne strani: