Pošlji povpraševanje

Dimnikarstvo Ljubljana - Novogradnja ali sanacija dimnikov


Dimnikarstvo že dolgo presega našo klasično predstavo o črnem sajastem možu, ki nam prinaša srečo in ometa dimnike. Z leti je postala to panoga, ki skrbi za celostno storitev od novogradenj do sanacije dimnikov že obstoječih stavb. Če iščete kvalitetno dimnikarsko storitev na območju mesta Ljubljana so pri podjetju dimniki Hočevar pravi naslov za vas, saj smo družinsko podjetje, ki že od leta 1994 skrbi za kvalitetno storitev dimnikarstva.


Kako najti dobro dimnikarsko podjetje?


Nepravilno postavljen dimnik oziroma nepravilno saniran je lahko nevaren za okolico, zato pri našem podjetju storitev dimnikarstva jemljemo resno in zagotavljamo vrhunske storitve z le najboljšimi materiali. Na področju Ljubljane je dimnikarstvo Hočevar prava odločitev za vas. Pred samo sanacijo dimnika moramo narediti podroben načrt, kako predelati obstoječi dimnik, da bo z obnovo čim manj dela in stroškov. Tudi pri tem vam lahko pomaga profesionalno podjetje, ki se ukvarja s storitvijo dimnikarstva.
Dimniki Hočevar na področju dimnikarstva ponujajo kakovostne in celovite storitve:
- načrtovanje dimnikov
- izgradnja ali izdelava dimnikov
- obnova dimnika
- vzdrževanje dimnika

- sanacija dimnika ter tudi

- diamantno vrtanje.V sodobnem času so zastopane vse vrste dimnikov. Dimniki obstajajo v več različicah. Dandanes so v uporabi dimniki različnih materialov:
- keramični dimniki
- dimniki iz jeklene nerjaveče pločevine - INOX dimniki (dimniki proizvajalca Schiedel)

dimniki hočevar - diamantno vrtanjedimnikarstvo hočevar (tudi diamantno vrtanje)


Dimnikarstvo Ljubljana - Kako izbrati pravi premer dimnika


Da do dimnik dobro deloval, moramo ugotoviti kakšna bi bila optimalna velikost. Ko skupaj s strokovnjakom izračunate prave dimenzije, ki bodo služile vašemu centralnemu sistemu, je lahko pričnemo z zidanjem centralnega dimnika. Naši strokovnjaki vam bodo prav tako pomagali določiti iz kakšnega materiala naj bo centralni dimnik zidan.
Pri dimnikarstvu Hočevar vam ponujamo kvalitetno izdelavo dimnikov, posvetovanje o merah dimnika, ukvarjamo pa se tudi z izdelavo dvojnih zidanih dimnikov. Po potrebi opravimo tudi diamantno vrtanje betona ob namestotvi novega dimnika. Ob obisku naše poslovalnice, vam bomo pomagali s strokovni nasveti in idejami za dimnike.

VEČ O IZDELAVI DIMNIKA