Pošlji povpraševanje

Izdelava dimnikov in vgradnja

Izdelava dimnikov je postopek, ki terja veliko veščin in izkušenj, kar je razlog, da prepuščamo izdelavo dimnikov iz nerjaveče pločevine ali opeke izključno strokovnjakom. V podjetju Dimniki Hočevar smo z izdelavo rostfrei in ostalih dimnikov začeli že pred več kot dvajsetimi leti, kar nam je prineslo številne izkušnje, v tem času pa smo se lotili in uspešno zaključili že številne projekte. V sklop naših storitev med drugim spadajo:


Za vse svoje storitve zagotavljamo kakovost in hitro izvedbo, najdemo pa tudi inovativne rešitve v povezavi z izdelavo rostfrei dimnika ter se lotimo zahtevnejših projektov, za katere drugi trdijo, da so nemogoči. Preverite našo ponudbo, na vsa dodatna vprašanja v povezavi z izdelavo dimnikov pa vam bomo odgovorili v podjetju.

Profesionalna izdelava dimnikov iz nerjaveče pločevine

Izdelava dimnikov iz nerjaveče pločevine je zahtevno opravilo, ki ga v podjetju Dimniki Hočevar zelo dobro obvladamo. Izvajanje dejavnosti izdelave dimnikov vključuje premislek tudi o tem, kam ga bomo postavili, kakšno je obstoječe stanje, se odločamo za izdelavo dimnikov iz nerjaveče pločevine na novo ali gre za sanacijo, katero gorivo bomo uporabljali, izdelava nerjavečih dimnikov pa je odvisna tudi od vrste kurilne naprave, ki jo bomo vgradili. Različne kurilne naprave imajo namreč različne zahteve, pri izdelavi dimnikov iz nerjaveče pločevine pa je potrebno upoštevati tudi njegov položaj.

Cena izdelave dimnikov

Cena izdelave dimnikov je v podjetju Dimniki Hočevar ugodna in izjemno konkurenčna, a je ni mogoče natančno določiti naprej. Izdelava dimnikov je namreč odvisna od številnih dejavnikov. Vabimo vas, da nam pošljete povpraševanje. Ko bomo dobili dovolj podatkov za izdelavo dimnikov iz nerjaveče pločevine, vam bomo izdali ugodno ponudbo, ki bo vključevala izdelavo dimnika, montažo in ostala zaključna dela.

izdelava rostfrei dimnikov izdelava dimnikov iz nerjaveče pločevine - cene