Pošlji povpraševanje

Kaminske peči Hočevar omogočajo funkcionalno rešitev za ogrevanje doma

Si že zelo dolgo želite kaminske peči, pa se zanjo nikakor ne morete odločiti? Podjetje Dimniki Hočevar vam omogoča nakup estetskega kamina v različnih barvah in oblikah, ki omogoča hitro in enostavno montažo in visoke izkoristke ogrevanja. Kaminske peči imajo zaradi novih tehnologij proizvodnje namreč višjo optimizacijo izkoristka. Nudimo vam tudi dimnik za kaminsko peč, ki je nerjaven in ga lahko postavimo tudi v prostore, v katerih do sedaj še ni bilo dimnika.

Dimnik za kaminsko peč Schiedel

Kaminske pečiDimniki Schiedel imajo največjo prednost v svojih materialih, ki so izredno hvaležni za montažo in vzdrževanje. Narejeni so iz nerjavečega jekla in imajo izolacijo z nizko specifično težo. To pomeni, da boste z njimi prihranili na energiji, material ne bo rjavel, omogočil pa bo večji izkoristek toplote. Kaminske peči in dimnik za kaminsko peč bodo tako prinesli optimalno ogret dom z najmanjšimi možnimi stroški. Zaradi svoje ekološke izdelave je dimnik za kaminsko peč tudi okolju prijazen. V primeru, da želite montirati nove kaminske peči in dimnik, je vgradnja enostavna, saj vgradnja teh izoliranih dimnikov omogoča montaža s pomočjo kolen, pri čemer se izognemo vsem morebitnim oviram. V primeru, da dimnik za kaminsko peč že imate, si pa želite kamin in boljši izkoristek energije, pa za vas lahko montiramo nove kaminske peči in ob tem poskrbimo za obnovo že obstoječega dimnika.

PREBERI VEČ O DIMNIKIH SCHIEDEL

Pričarajte si estetiko kaminske peči

Na voljo pa so vam tudi kamini na pelete s fasadnim dimnikom in kaminske peči, ki so lahko obložene s pločevino, naravnim kamnom ali keramiko v različnih barvah. Izgled je lahko sodoben, klasičen ali retro. Običajno imajo naše peči steklo, skozi katerega je viden plamen, ki tako ni nevaren okolici, pričara pa prav posebno vzdušje. Naj bodo kamini na pelete s fasadnim dimnikom vaši še danes s klicem v podjetje Dimniki Hočevar.