Pošlji povpraševanje

Dimniki inox in ceviInox dimniki - naj vaš dimnik živi dlje

Inox dimniki so izdelani iz trpežnega in kakovostnega materiala - nerjavečega jekla. Dimniki iz inoxa so v primerjavi s klasičnimi bistveno bolj vzdržljivi, saj njihov material zagotavlja, da se kemični procesi, kot sta korozija in rjavenje, odvijajo precej počasneje. Dimniki inox so tudi odporni proti kislinam, ki nastajajo med izgorevanjem. Kljub velikim temperaturnim spremembam nerjaveče dimniške cevi niso občutljive na krčenje in raztezanje materiala. Tako hitro, kot se ogrejejo, se tudi ohladijo, hkrati pa so inox dimniki neprepustni. Ob pravilni uporabi in vzdrževanju bodo dimniki vašemu ogrevalnemu sistemu zagotavljali dolgo življenjsko dobo. Vas pa tako ne bo vedno znova skrbelo, kakšna bo cena sanacije dimnika.

Dimniki Hočevar je družinsko podjetje, ki je specializirano za vse potrebe vašega dimnika. Inox dimniške cevi so se izkazale za dobro odločitev pri sanacijah starih, dotrajanih dimnikov. Prav tako se inox dimniki vse pogosteje uporabljajo tudi pri novogradnjah.

Inox dimniške cevi - odlična rešitev tako za sanacijo kot novogradnjo

Ko ugotovite, da vaš dimnik ne deluje, kot bi moral, je čas za sanacijo. Inox dimniške cevi zlahka nadomestijo stare in dotrajane dimniške cevi, saj gre za hitro, enostavno in ugodno sanacijo. V primeru, da so poškodbe preobsežne, pa je treba star dimnik porušiti in na njegovo mesto postaviti novega. Seveda se je pred tem priporočljivo posvetovati s strokovnjaki - v podjetju Dimniki Hočevar vam zagotavljamo strokovno svetovanje, ki mu sledi profesionalna montaža ali sanacija z vgradnjo inox dimniške cevi in ostalih elementov.

Inox cevi za dimnikse dobro obnesejo tudi pri novogradnjah. Pravilno zgrajeni inox dimniki so osnova za nemoteno in izjemno učinkovito delovanje ogrevalnega sistema. Zato jim moramo še pred gradnjo hiše posvetiti dovolj pozornosti. V morebitno poznejšo sanacijo dimnika bi namreč morali vložiti precej več časa in denarja. Sploh pa je cena sanacije lahko višja, kadar se odločimo za rušenje starega in gradnjo novega dimnika.

Cena novega dimnika odvisna dolžine inox cevi za dimnik

Cena novega dimnika je odvisna od mnogih dejavnikov, zato jo je težko določiti. Vsak dimnik je namreč specifičen, cena dimnika pa je med drugim odvisna tudi od vrste kurilne naprave ter materiala, višine in preseka dimniške cevi.

Kadar saniramo star dimnik, pa je cena novega dimnika odvisna predvsem od dotrajanosti in obsega poškodb. Če v dimnik samo vstavimo inox dimniške cevi, nas to ne bo stalo veliko. Kadar sanacija vključuje rušenje starega in gradnjo novega dimnika, pa je cena novega dimnika lahko nekoliko višja.

inox cevi za dimnik - cena

Vabljeni na našo spletno stran, kjer lahko preverite tudi ugodno ceno troslojnega inox dimnika!