Jezikovni tečaji potekajo v majhnih skupinah ali individualno


Naši jezikovni tečaji so primerni za otroke in za odrasle. Na tečajih nudimo veliko različnih metod učenja tako da lahko vsak najde zase najde takšno, ki mu najbolj ustreza. Tečaje izvajamo na sedežu naše šole v Ljubljani ali pa po dogovoru tudi na drugih lokacijah. Tečaji tujih jezikov so skupinski ali individualni. Naši jezikovni tečaji so zelo intenzivni in hkrati prijetni. Na tečaju simuliramo resnične pogovorne situacije tako da ste deležni konverzacije v tujem jeziku na vseh stopnjah. V kratkem času boste na tečaju pridobili ali razširili vaš besedni zaklad tujega jezika. Jezikovni tečaji potekajo v prijetnih, lepo opremljenih prostorih v Ljubljani, postrežemo vas tudi s pecivom in napitki. Naši predavatelji so strokovno usposobljeni in se neprestano izobražujejo na specializiranih seminarjih. Jezikovni tečaji so dobra naložba v vašo prihodnost, saj vam znanje angleščine lahko pride še kako prav. Naši tečaji so prilagojeni vašim željam in vašim ciljem.

OBIŠČITE TEČAJ ANGLEŠČINE V LJUBLJANI


Za vsakega, ki bi se rad naučil angleškega jezika imamo pravi tečaj

Tečaj angleškega jezika v Ljubljani poteka na naši jezikovni tečaj angleškega jezikašoli že vrsto let. Angleški jezik se lahko na naših tečajih naučite s pomočjo različnih metod kot so pospešeno učenje angleščine v intenzivnih delavnicah v alfa stanju, ki omogoča zelo hitro učenje angleščine. Ta metoda ima celosten pristop saj v učenje vključuje obe možganski polovici, celotno telo, zavest in podzavest. Intenzivni tečaj angleškega jezika daje poudarek uporabe angleškega jezika v praksi, zato učenje temelji na komunikaciji in širjenju besednega zaklada. Poslovni tečaj angleškega jezika je namenjen poslovnežem, ki že imajo osnovno znanje angleškega jezika in morajo za svoj posel obvladati še poslovno korespondenco v angleškem jeziku. Konverzacijski tečaj angleščine, je primeren za vse, ki imajo predznanje in bi radi nadgradili svoje komunikacijske veščine. Specializirani tečaji angleškega jezika so krajši tečaji ali daljši tečaji, ki so tematsko osredotočeni na posebna poklicna področja. Na naši šoli nudimo tudi priprave na izpite Univerze Cambridge. Individualne ure angleškega jezika so primerne za vse, ki iz različnih razlogov ne morejo obiskovati skupinskih tečajev. Tečajniki, ki že imajo predznanje angleškega jezika, opravijo umestitveni test na podlagi katerega določimo cilj. Po končanem tečaju dobijo tečajniki certifikat angleškega jezika za uspešno opravljen tečaj.

Na področju učenja tujih jezikov smo inovativni izobraževalni center

V Sloveniji smo edini izobraževalni center s certifikatom za izvajanje metode Tomatis. To je revolucionaren program za učenje tujega jezika, ki čas potreben za učenje skrajša za polovico. Metoda Tomatis je pedagoška metoda, s katero treniramo posluh za angleški jezik. Posebna naprava na novo aktivira naše slušne mehanizme, nauči nas pravilno poslušati in s tem omogoči enostavnejše učenje angleškega jezika.

certifikat angleškega jezika v Ljubljani