NLP seminar (predavanja): naučite se tehnik in metod na naših NLP izobraževanjih

NLP seminar je odlična priložnost za vse tiste, ki se pri svojem delu vsakodnevno srečujete z ljudmi in bi želeli izboljšati svoje komunikacijske veščine. NLP seminar oziroma tečaj je namenjen vsem posameznikom, ki želite spoznati sami sebe, ki si želite naučiti NLP tehnik in NLP metod, s katerimi boste izboljšali komunikacijo s soljudmi, hkrati pa poskrbeli tudi za osebnostno in profesionalno rast. Le s primernim komuniciranjem lahko ohranjamo dober odnos z ostalimi ljudmi, zato je potrebno razvijati dobre komunikacijske sposobnosti. V podjetju Candor Dominko vam ponujamo ugodno ceno za NLP seminarje in izobraževanja. NLP predavanja potekajo v Ljubljani na sedežu našega podjetja. Vse informacije o NLP seminarju lahko dobite na sedežu podjetja, lahko pa nas tudi pokličete ali pa nas kontaktirate preko elektronske pošte.

NLP izobraževanje

VEČ O PROGRAMU NLP DIPLOMA

NLP tehnike in NLP metode, s katerimi boste izboljšali svoje komunikacijske sposobnosti

NLP tehnike, s katerimi boste izboljšali svoje komunikacijske sposobnosti, vam bodo na predavanjih predstavili naši izkušeni NLP trenerji. NLP tečaj vam omogoča preprosto učenje komunikacije in spoznavanje sebe in lastnih meja in omejitev. NLP tehnike so praktične in preproste, zato smo prepričani, da boste od NLP seminarja imeli samo korist. NLP tehnike so primerne za vsakega posameznika, ki se pri svojem delu ukvarja z ljudmi ali pa si želi izboljšati komunikacijo. Z naučenimi NLP metodami in tehnikami bo komunikacija lažje stekla, vi pa boste spoznali, kako enostavno je pravzaprav komuniciranje.

VEČ TEČAJU NLP PRAKTIK

učenje po NLP metodiNLP izobraževanja vam pomagajo pri doseganju osebnostne in profesionalne rasti

Če se odločite za NLP seminar oziroma izobraževanje, vam zagotavljamo, da boste napredovali tako na osebnem kakor tudi profesionalnem področju. Naučili se boste voditi komunikacijo, navezati stik z ljudmi, predvsem pa boste na osebnem nivoju znali postaviti svoje lastne meje in omejitve. Vabljeni v Candor Dominko, kjer vam ponujamo možnost, da postanete samozavestnejši in jasnejši v izražanju svojih misli.