Jezikovna šola v Ljubljani, kjer se v celoti prilagodimo potrebam in željam posameznika

Šola jezikov in učinkovite komunikacije Candor Dominko

Candor Dominko je jezikovna šola v Ljubljani, ki poučuje v prostorih blizu osnovne šole Trnovo. Že vrsto let vodimo uspešne jezikovne tečaje za otroke in odrasle po načelih nevrolingvističnega programiranja in nekaterih drugih metod, ki so se s pomočjo znanstvenih raziskav in dolgoletnih praktičnih izkušenj izkazale za učinkovite. Učenje jezikov v naši jezikovni šoli v Ljubljani je prijetno, praktično usmerjeno in izredno učinkovito, saj pridobljeno znanje dodobra utrdimo in navežemo na resnične življenjske situacije. Za vse, ki jim kronično zmanjkuje časa, smo pripravili intenzivno učenje jezikov (npr. hitro učenje angleškega jezika), nudimo vam tudi različne specializirane tečaje (npr. tečaj poslovne konverzacije), priprave na izpite, individualno učenje jezika ter delavnice in treninge za učinkovito komunikacijo v podjetjih (zmanjševanje stresa, izguba strahu pred javnim nastopanjem, delavnice retorike, delavnice o vodenju in pogajanju, itd.).

Učenje jezikov v jezikovni šoli - francoščina, angleščina, španščina, ruščina, portugalščina, nemščina, italijanščina,...

Jezikovna šola LjubljanaZačetki podjetja Candor segajo v leto 1992. Že od ustanovitve dalje strmimo k temu, da bi tečajnikom ponudili možnost učenja jezikov po novih, a preverjeno uspešnih metodah. Zdi se, da je naša začrtana pot prava, saj smo v nekaj več kot dveh desetletjih zrasli v veliko večje podjetje Candor Dominko, ki je sestavljeno iz dveh komplementarnih skupin. Izobraževalno podjetje vodi Mirjam Dominko, profesorica francoskega in italijanskega jezika, NLP Trener (INLPTA) in NLP Mojster Coach (INLPTA). Poseduje tudi certifikat Tomatis® Practitioner. Z jezikovno šolo za francoščino v Ljubljani Candor Dominko sodeluje kar 15 strokovno usposobljenih in izkušenih učiteljev, tujih lektorjev, svetovalcev in trenerjev.

Priznana in uspešna jezikovna šola - Ljubljana

Ponudba različnih možnosti učenja jezikov je v naši jezikovni šoli v Ljubljani zares bogata. Prav tako pester je tudi nabor delavnic, ki se ukvarjajo z učinkovito komunikacijo, osebnostno rastjo, coachingom in izboljšanjem produktivnosti v podjetjih. Sem sodijo delavnice kot so: Od vizije do akcije, Jasni cilji - predpogoj za uspeh, Strateška komunikacija namesto naključne, Moč jezika v komunikaciji, Veščine vodenja v poslovnem okolju, Učinkovito upravljanje s časom, Učinkovito vodenje sestankov, Oblikujmo dober team, Kako motivirati sebe in druge, Modeliranje kot prenos znanja, Train-the-Trainer, Poučevanje odraslih, Obvladovanje konfliktnih situacij, Skrbništvo poslovnih partnerjev, Moderatorske veščine za vsakogar, Kako pripravimo dobro predstavitev in številne druge. Z učinkovito komunikacijo lahko dosežemo veliko več tako v zasebnem kot tudi poslovnem življenju, zato smo prepričani, da se je vredno seznaniti z načeli in pravili učinkovite komunikacije. Vljudno vabljeni!

Candor Dominko | Jezikovna šola v Ljubljani s svežim pristopom do učenja jezikov - povezave na našo stran: