Hitro učenje nemščine

Candor Dominko je jezikovna šola, ki uči po principih nevrolingvističnega programiranja

Hitro učenje nemščineZnanje nemščine je izjemno pomembno za vse, ki poslovno sodelujete s katero od nemško govorečih držav in za vse, ki si želite obiskati te prelepe dežele. Nudimo vam možnost hitrega učenja nemščine, ki vas v zelo kratkem času pripelje do želenih rezultatov. Hitro učenje nemščine v jezikovni šoli Candor Dominko se osredotoča predvsem na uporabne pogovorne fraze, besedišče za vsakodnevno rabo in sposobnost konverzacije. Naša metoda poučevanja temelji na načelih nevrolingvističnega programiranja, ki razlikuje med različnimi učnimi slogi in daje poseben poudarek na kreativnosti in individualnosti.
Hitro učenje nemščine se je v številnih letih poučevanja izkazalo za zelo učinkovito. Tečaj poteka v popoldanskih ali večernih urah, enkrat tedensko po 3 ure (skupno 45 ur ali 60 ur). Jezikovni tečaj poteka v majhnih skupinah s 5 do 8 udeleženci. Z našo jezikovno šolo sodelujejo slovenski profesorji pa tudi tuji lektorji s pedagoško izobrazbo, ki vam bodo pomagali pri hitrem učenju nemščine.

Intenzivne vikend delavnice - naučite se jezika v alfa stanju

Jezika se lahko pospešeno naučite tudi na vikend delavnicah učenja v alfa stanju. Gre za stanje zavesti, ko sta naš um in duh popolnoma sproščena. Blokade vsakdana v alfa stanju odpadejo, zato smo bolj dojemljivi za sprejemanje novih informacij. Delavnice trajajo 3 vikende, vmes je po en vikend prost.


Hitro učenje angleščine

V jezikovni šoli Candor Dominko se lahko poleg hitrega učenja nemščine udeležite tudi hitrega učenja angleščine. Hitro učenje angleščine po najnovejših metodah poučevanja vam v zelo kratkem času prinaša veliko količino besedišča tega izredno pomembnega svetovnega jezika. S pomočjo hitrega učenja angleščine se boste lahko že po nekaj mesecih sproščeno pogovarjali z angleško govorečimi prijatelji, turisti ali vašimi poslovnimi partnerji. Za bolj poglobljeno znanje komunikacije s poslovnimi partnerji vam poleg hitrega učenja angleščine priporočamo tečaj poslovne konverzacije v angleščini.

V naši bogati ponudbi boste poleg zgoraj naštetih tečajev našli še številne druge tečaje za otroke in odrasle, kot so tečaj angleščine, francoščine, ruščine, portugalščine in številnih drugih evropskih jezikov ter tudi treninge uspešne komunikacije.

Candor Dominko | Hitro učenje nemščine prinaša zavidljivo dobre rezultate in vam hkrati prihrani dragoceni čas - povezave na našo stran: