Hitro učenje angleščine

Za vse, ki želite osvojiti veliko količino znanja v zelo kratkem času

Izobraževalno podjetje Candor Dominko že več kot 20 let nudi različne jezikovne tečaje v Ljubljani. Tečaji se med seboj razlikujejo po poučevanem jeziku, ciljni starostni skupini, metodi poučevanja, številu udeležencev (individualni/skupinski tečaji), nivoju znanja udeležencev in tudi po končnem cilju oz. namenu tečaja. Tako prirejamo intenzivne vikend delavnice v alfa stanju, poslovne tečaje, konverzacijske tečaje, specializirane tečaje, priprave na izpite ter intenzivne jezikovne tečaje, ki potekajo enkrat tedensko po tri ure.


Intenzivni jezikovni tečaji - Ljubljana (Trnovo)

Intenzivni jezikovni tečaji so odlična izbira za vse, ki vam obveznosti zapolnjujejo velik delež dneva in bi si težko utrgali dovolj časa za obiskovanje običajnega jezikovnega tečaja v Ljubljani. Potekajo enkrat tedensko v poznih popoldanskih oz. večernih urah v naših prostorih za vodenje jezikovnih tečajev (Ljubljana, v bližini osnovne šole Trnovo). Pri tovrstnem jezikovnem tečaju leži poudarek na praktični komunikaciji. Udeleženci tekom tečaja spoznajo veliko količino novih besed ter praktičnih konverzacijskih fraz, ki jim olajšajo sporazumevanje s tujci. Slovnična pravila se podajajo v živi rabi in niso strogo ločena učna snov. Udeleženci simulirajo resnične življenjske situacije in na ta način izgubijo strah pred govorjenjem tujega jezika. Učenje jezika na ta način je zelo dinamično in zabavno.

Hitro učenje angleščineHitro učenje angleščine

Hitro učenje angleščine spada med najbolj iskane jezikovne tečaje, saj gre za jezik, ki igra pomembno vlogo v svetovnem merilu. Pri hitrem učenju angleščine se v eni skupini nahaja zgolj majhno število udeležencev, kar nam omogoča, da se vsakomur izmed njih skrbno posvetimo. Hitro učenje angleščine izvajajo slovenski učitelji in tuji lektorji. Tečaji potekajo enkrat tedensko in sicer po 45 ali 60 ur. Pri izvajanju hitrega učenja angleškega jezika se držimo načel nevrolingvističnega programiranja, ki dajejo velik poudarek na individualnih učnih slogih. Ker so skupine pri hitrem učenju angleščine zelo majhne, lahko kaj kmalu ugotovimo optimalni učni slog slehernega posameznika in mu na ta način približamo snov in omogočimo kar najhitrejše napredovanje.

Intenzivno učenje jezika v alfa stanju (vikend delavnice)

Intenzivno učenje jezika nam omogoča tudi preverjeno uspešna metoda hitrega učenja angleškega jezika v alfa stanju. Tovrstno učenje združuje obe možganski hemisferi, naš razum in čustva ter zavest in podzavest. Hitro učenje angleščine v alfa stanju bo v vas prebudilo kreativnost, spontanost in samozavest, ki so pri spoznavanju novega jezika izrednega pomena. Alfa stanje dosežemo s popolno fizično in psihično sproščenostjo. V tem stanju spone vsakdana odpadejo, zato je hitremu učenju angleškega jezika odprta prosta pot. Hitro učenje angleškega jezika poteka tako kot preostali naši jezikovni tečaji v Ljubljani.

Candor Dominko | Hitro učenje angleščine po principih nevrolingvističnega programiranja - povezave na našo stran:

  • Hitro učenje angleščine
  • Jezikovni tečaji Ljubljana
  • Hitro učenje angleškega jezika