NLP tehnike spoznajte na treningih in vajah. NLP sedaj tudi v Sloveniji.


NLP tehnike
lahko do potankosti spoznate, če se odločite za obisk NLP treningov. NLP program obsega teoretični del in spoznavanje NLP tehnik, ki jih lahko potem praktično uporabite na NLP vajah. Po končanem NLP programu boste lahko NLP tehnike uporabljali tudi v praksi. NLP tehnike vam bodo pomagale, da boste uspešnejši pri komunikaciji z drugimi, prav tako pa boste veliko bolje znali izkoristiti svoje potenciale. NLP tehnike, ki se jih boste naučili med treningi in vajami, so: učenje, načini, kako uspešno oblikovati in realizirati zastavljene cilje itd. NLP tehnike so tehnike za pridobivanje komunikacijskih veščin, s katerimi bomo izboljšali komunikacijo, hkrati pa tudi osebnostno rasli. Gre za zelo preproste in praktične tehnike, ki se jih lahko nauči vsak, primerne pa so predvsem za tiste, ki se pri svojem delu ukvarjajo z ljudmi. NLP programi so v Sloveniji izredno priljubljeni, zato vas vabimo, da si ogledate spletno stran Candor Dominko in izveste vse, kar morate vedeti o NLP.

nlp

NLP TEČAJI V SLOVENIJI


NLP ali nevrolingvistično programiranje: kaj je to?


Se sprašujete, kaj je to NLP? Nevrolingvistično programiranje je sistem tehnik in komunikacijskih orodij, ki pripomorejo k izboljšanju vaše učinkovitosti v osebnem življenju, kakor tudi na profesionalni ravni. NLP treningi in vaje vam ponujajo učinkovita orodja, s katerimi boste izboljšali svoje komunikacijske veščine, spoznali svoj notranji potencial in znali oblikovati in realizirati zastavljene cilje, prepoznali potrebe vašega sogovornika, vzdrževali kakovostne odnose z ljudmi, predvsem pa spoznali sebe.

nlp


Nlp treningi in vaje: naučite se komunicirati z ljudmi


NLP treningi in vaje vam bodo pomagali, da se naučite, kako pravilno komunicirati z ljudmi, kako poiskati v sebi skrite potenciale in kako realizirati svoje zastavljene cilje. Gre za niz tehnik, s katerimi boste dosegli, da bo vaša komunikacija z okolico boljša, vi pa boste samozavestnejši. V Sloveniji lahko NLP tečaj, treninge in vaje obiskujete v Ljubljani v podjetju Candor Dominko. NLP treninge in tečaje vodi mednarodna certificirana NLP trenerka Mirjam Dominko. Kontaktirajte nas.