NLP trener v Sloveniji - izberite najboljši NLP tečaj


NLP trener nas lahko nauči učinkovito in prepričljivo komunicirati ter predstaviti svoje misli drugim, različne pristope in tehnike, s katerimi si povečamo možnost izbire v tem, kako upravljati s seboj in drugimi, ustvarjalno razreševati notranje in zunanje konflikte in še mnogo več. NLP tečaj vam nudimo tudi v podjetju Candor Dominko in sicer z najboljšo NLP trenerko Mirjam Dominko. Naučili se boste spoznati sebe in druge. Se tudi vi zanimate za obisk tovrstnega tečaja? Vabimo vas k ogledu naše spletne strani, na kateri boste našli dodatne informacije, seveda pa nas lahko tudi kontaktirate. Na spletni strani boste našli tudi informacije o NLP predavanju.

NLP nevrolingvistično programiranje Candor Dominko

TEČAJ JAVNEGA NASTOPANJA

NLP tečaj


NLP tečaj nam lahko za vedno spremeni pogled nase in na soljudi. Udeležiti bi se ga morali vsi, ki se pri opravljanju svojega poklica srečujejo z ljudmi in morajo z njimi komunicirati. S pravilno tehniko komunikacije lahko dosežemo vse, kar želimo. Naučite se komunicirati z najboljšo NLP trenerko Mirjam Dominko, ki je profesorica francoskega in italijanskega jezika in ima mednarodno priznani INLPTA licenci Trenerja nevrolingvističnega programiranja (NLP) in Mojstra Coacha. Za dodatne informacije o NLP tečaju in NLP vodenju obiščite spletno stran.


NLP trenerka Mirjam Dominko


NLP trenerka Mirjam Dominko že od leta 1992 vodi podjetje Candor Dominko, ki je svetovalno podjetje za vodenje in komunikacijo ter jezikovna šola. Če želite izbrati najboljšega NLP trenerja, izberite podjetje CandorDominko! Naučili vas bomo NLP - nevrolingvističnega programiranja. Vljudno vabljeni!

JEZIKOVNA ŠOLA

NLP predavanje Candor Dominko