NLP v Sloveniji - pridite na NLP izobraževanje


NLP fokus Candor DominkoNLP v Sloveniji - sedaj se lahko NLP treninga udeležite tudi v Sloveniji. Gre za tako imenovano nevrolingvistično programiranje, ki je eden najbolj celovitih in pragmatičnih pristopov k razvoju osebnosti. Naučimo se tehnik za upravljanje samega sebe in notranjih virov moči, razvoja osebnostnih vizij in mnogo več. Vas zanima NLP v Sloveniji? Vabimo vas k ogledu spletne strani podjetja Candor Dominko, v katerem samo za vas pripravljamo NLP izobraževanja, ki jih izvaja mednarodna certificirana NLP trenerka Mirjam Dominko, profesorica italijanščine in francoščine. Za vse dodatne informacije o NLP v Sloveniji smo vam vedno na voljo - kontaktirajte nas! Naučili vas bomo, kako lahko uporabimo NLP v praksi.

COACHING

NLP izobraževanje


NLP izobraževanje nam nudi razvoj lastne osebnosti in učenje komunikacije s soljudmi. Čeprav smo mnenja, da znamo komunicirati, je dandanes komunikacija precej pusta, ljudje pa se med seboj ne razumemo. Pričnite s treningom NLP v Sloveniji in se priučite veščin, ki vam bodo v življenju prišle prav na vsakem koraku. Postanite NLP mojster-praktik! Vabimo vas, da se pridružite NLP izobraževanju!


NLP v Sloveniji


NLP v Sloveniji vam nudimo v Ljubljani. Na treningu boste razvili številne kompetence, ki ogromno prispevajo tudi k zadovoljstvu s samim seboj. Vabimo vas k ogledu spletne strani podjetja CandorDominko!

NLP mojster praktik

VPIŠTE SE NA TEČAJ NEMŠČINE