Jezikovni tečaji za otroke in odrasle

Intenzivni tečajih tujih jezikov v jezikovni šoli v Ljubljani

Tečaji tujih jezikov, ki jih prirejamo v naši jezikovni šoli v Ljubljani, so zelo priljubljeni med udeleženci. Zato ne preseneča, da so nam nekateri zvesti že od same ustanovitve podjetja. Udeleženci se najpogosteje odločajo za intenzivne jezikovne tečaje, saj nam ti prihranijo veliko časa pri učenju tujega jezika, pridobljeno besedišče pa je izredno bogato in uporabno v vsakdanjem pogovoru. Pri izbiri učne snovi za intenzivne jezikovne tečaje se osredotočamo predvsem na praktične pogovorne fraze, splošno uporabno besedišče in govorno komunikacijo. Jezikovne tečaje v jezikovni šoli Candor Dominko v Ljubljani vodijo profesionalno usposobljeni slovenski in tuji lektorji, ki se prilagodijo vsakemu posameznemu udeležencu in njegovemu učnemu slogu. To pa je izvedljivo zgolj zato, ker jezikovne tečaje pripravljamo za manjše skupine. Jezikovni tečaji v naši jezikovni šoli v Ljubljani vedno potekajo v sproščenem vzdušju, učne ure pa začinimo z obilico humorja.


Učenje jezikov v alfa stanju (vikend delavnice)

Ker verjamemo, da si nove besede in nova slovnična pravila najlažje zapomnimo v stanju sproščenosti, za vas pripravljamo poleg intenzivnih jezikovnih tečajev tudi vikend delavnice učenja jezikov v alfa stanju - torej stanju popolne fizične in psihične sproščenosti. Vsakodnevno ga doživljamo, tik preden zaspimo, umetno pa ga je mogoče doživeti s fizičnim udobjem, sugestijo, globokim dihanjem in sproščujočo glasbo. Vikend delavnice z učenjem v alfa stanju so posebno doživetje in nova izkušnja, ki vas bo navdušila.

Jezikovni tečajJezikovna šola in šola komunikacije

Candor Dominko poseduje sloves izredno uspešne jezikovne šole v Ljubljani - vendar je naše izobraževalno podjetje še veliko več kot samo jezikovna šola. Ukvarjamo se tako s skrbjo za razvoj posameznika kot tudi izboljšanje poslovnih rezultatov podjetij. Kot ključni element za dosego tega cilja vidimo uspešno komunikacijo, tako posameznika z množico (javni nastopi, predstavitve idej) kot tudi znotraj skupine (preprečevanje konfliktov med sodelavci, pogajanje, snovanje in izvedba skupnih projektov). Osnovo za delovanje naše šole komunikacije in jezikovne šole v Ljubljani predstavljajo načela nevrolingvističnega programiranja, ki se jih dosledno držimo že od ustanovitve dalje. Principov tega sodobnega komunikacijskega modela se lahko seveda naučite pri nas, v sklopu 18-dnevnega programa NLP Praktik, ki je oblikovan v skladu s standardi INLPTA. Prvi korak poti od NLP praktika do trenerja predstavlja NLP diploma.

Candor Dominko | Izberite jezikovni tečaj po vašem okusu iz naše bogate ponudbe - povezave na našo stran:

  • Jezikovni tečaj
  • Jezikovne šole v Ljubljani
  • Učenje jezikov v alfa stanju