Alfa stanje


Alfa stanje je stanje popolne fizične in psihične sproščenosti. Takrat se možgani učijo nekajkrat hitreje in si naučeno zapomnijo za veliko dalj časa. Alfa stanje, takrat poteka pasivno učenje, se npr. pri učenju tujih jezikov izkoristi za učenje besednega zaklada. Čeprav beseda pasivno v povezavi z učenjem zveni kot neučinkovito, pa to ni res.Alfa stanje omogoča učinkovito učenje besednega zaklada in slovnice.

Alfa stanje je izjemno prijetno stanje miru, ki je še posebej blagodejno za vse, ki jih dnevno napada stres in z njim povezane tegobe. Ko smo v alfa stanju, so naši možgani popolnoma umirjeni in obenem osredotočeni. Alfa stanje pomeni tudi osvoboditev od vseh spon, ki nas ovirajo pri učenju tujih jezikov. Negativna prepričanja, slabi spomini na pretekle izkušnje v alfa stanju namreč nimajo moči.

Hitro učenje v alfa stanju


Metoda za hitro učenje v alfa stanju nikakor ni nova, je preverjena, preizkušena in prav gotovo deluje. Učenje v alfa stanju nam omogoča, da se učimo vsaj trikrat hitreje, naučeno pa si zapomnimo dlje. Hitro učenje v alfa stanju,stanju je primerno tako za začetnike, kot za kandidate s predznanjem. Tako pridobljeno znanje lahko začnemo uporabljati takoj.

Učenje jezikov v alfa stanju


Hitro učenje jezikov v alfa stanju postavlja na laž trditev,da se je za znanje treba truditi. Hitro učenje postane pravi užitek, ko začnemo v procesu uporabljati obe možganski polovici in obenem še svoje telo. Učenje jezikov v alfa stanju izkoristi naš najobsežnejši in obenem najmanj izkoriščen vir - našo podzavest, ki je še veliko bolj inteligentna kot naš um.

Za pospešeno učenje jezikov v alfa stanju so v jezikovni šoli Candor Dominko pripravili številne oblike tečajev v skupinah in individualno:

  • pospešeno učenje jezikov v alfa stanju v intenzivnih delavnicah,
  • intenzivni tečaji za individualno pospešeno učenje splošnih jezikov v alfa stanju
  • poslovni tečaji,
  • konverzacijski tečaji,
  • specializirani tečaji,
  • priprava na izpite,


Učenje jezikov v alfa stanju in druge storitve v jezikovni šoli Candor Dominko:

Candor Dominko k.d. Jezikovna šola , povezava do naše spletne strani: