Učenje jezikov v alfa stanju - tečaji tujih jezikov v jezikovni šoli Candor Dominko

Otresite se zavor in odprite znanju prosto pot - preizkusite učenje jezika v alfa stanju

Učenje jezikov v alfa stanjuAlfa stanje je tisto stanje zavesti, ki ga doživljamo tik pred spancem. Takrat sta naše telo in duh povsem mirna in sproščena. Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da ste v tem stanju našli kreativno rešitev za nek problem, ki je sicer v normalnem, popolnoma budnem stanju ne bi. Že v šestdesetih letih prejšnjega stoletja se je bolgarskemu pedagogu in psihologu Georgiju Lozanovu porodila ideja, da bi to posebno stanje človeške zavesti lahko izkoristili za pospešeno učenje tujih jezikov. Učenje jezikov v alfa stanju je torej že preizkušena metoda, ki je potrjeno pomagala tudi številnim udeležencev naših tečajev tujih jezikov, da so lahko hitreje osvojili večjo količino učne snovi. Učenje jezikov v alfa stanju poteka v obliki vikend delavnic v naši jezikovni šoli (francoščina, španščina, italijanščina, portugalščina, ruščina, nemščina, učenje angleščine za začetnike in angleščine na višji ravni, poslovna angleščina ter tečaji drugih svetovnih jezikov na različnih ravneh). Učenje jezikov v alfa stanju je sestavljeno iz pasivnega in aktivnega dela. V pasivnem delu udeleženec tečaja tujega jezika prejema znanje preko poslušanja, pri aktivnem delu pa prejeto znanje sam uporabi, npr. v pogovoru z drugimi udeleženci ali mentorjem v jezikovni šoli. Učenje jezikov v alfa stanju, ki kombinira obe možganski hemisferi in združuje razum in čustva, bo razkrilo vaše skrite potenciale, ki pa zaradi različnih blokad (stres, strah, itd.) še niso prišli na plan.


Jezikovna šola, ki je odprta za nove ideje in inovativne pristope

V jezikovni šoli Candor Dominko, ki jo vodi profesorica francoščine in italijanščine, NLP Trenerka in NLP Mojster Coach Mirjam Dominko, smo že od zgodnjih začetkov podjetja zelo odprti za novosti in sveže ideje s področja poučevanja jezikov, ki jih z veseljem vključimo v naše tečaje tujih jezikov. Seveda pa smo pri izbiri metod zelo previdni in izbiramo samo tiste, ki so preverjeno pomagale ljudem pri hitrejšem in učinkovitejšem učenju jezikov. Sem zagotovo spada tudi učenje jezikov v alfa stanju. V naši jezikovni šoli se lahko hitro naučite velikega števila jezikov - od francoščine, portugalščine in italijanščine pa do nemščine, angleščine, ruščine, španščine ter drugih svetovnih jezikov. Dajte nam priložnost, da vas navdušimo in vam vzbudimo zanimanje za učenje tujih jezikov!


Candor Dominko | Učenje jezikov v alfa stanju omogoča, da znanje osvojite bistveno hitreje kot pri konvencionalnih metodah - povezave na našo stran: