Tečaji tujih jezikov na naši šoli v Ljubljani so inovativni in zabavni


V naši šoli v Ljubljani vam nudimo tečaje raznih tujih jezikov, ki vam bodo olajšali komuniciranje na potovanju v tujini, v službi ali s poslovnimi partnerji iz tujine. Pri nas lahko izbirate med jezikovnimi tečaji angleščine, nemščine, italijanščine, španščine, francoščine, ruščine in drugih tujih jezikov. Jezikovni tečaji potekajo na naši šoli v Ljubljani, pri individualnih urah pa je možen tudi drugačen dogovor. Naši tečaji tujih jezikov se razlikujejo od drugih tečajev v večih pogledih. V naši šoli zagovarjamo osebni pristop k posamezniku, nudimo strokovno svetovanje in učinkovite učne metode v majhnih skupinah. Naši jezikovni tečaji v Ljubljani so primerni za odrasle in otroke. Tečaji tujih jezikov v Ljubljani so primerni za začetnike in za tiste, ki že imajo predznanje in bi ga radi samo nadgradili. Na naših tečajih tujih jezikov izvajamo inovativne in učinkovite metode učenja tako, da so zelo intenzivni in dajejo zelo dobre rezultate.

TEČAJI ANGLEŠČINE V LJUBLJANI Z VISOKO USPEŠNOSTJO


Tečaj angleščine je pametna naložba v vašo prihodnost

Tečaj angleščine v Ljubljani na naši šoli poteka kot pospešeno učenje angleščine v intenzivnih delavnicah v alfa stanju, intenzivni jezikovni tečaj angleščine, poslovni tečaj angleščine, konverzacijski tečaj angleščine, specializirani tečaj angleščine, priprava na izpite iz angleščine in individualne ure angleščine. Na izbiro so začetni tečaji angleščine in nadaljevalni. Za katerikoli tečaj angleščine v Ljubljani se odločite, vam oblikujemo program po vaših željah in pričakovanjih. Lahko se odločite za skupinsko učenje angleščine ali za individualne ure angleščine. Na naših tečajih angleškega jezika, boste spoznali vsa napisana in nenapisana pravila, povdarek pa je vedno na praktični uporabi angleščine.

začetni tečaj angleščine Ljubljana


Tečaji tujih jezikov so oblikovani po vaših željah in pričakovanjih

Tečaji tujih jezikov v Ljubljani na naši šoli potekajo skozi celo leto. Prednost naše šole je tudi ta, da se lahko vpišete kadarkoli. Imamo strokovno usposobljene predavatelje tujih jezikov, ki so vam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč in z vami delijo svoje znanje. V naši šoli tujih jezikov v Ljubljani boste znanje pridobili na zabaven, a še vedno strokoven način.

jezikovni tečaji tujih jezikov Ljubljana