NLP coach, NLP praktik in mojster: NLP tečaji z usposobljenim nlp trenerjem

tečaj NLP mojster praktikNLP coach je napredni program, namenjen učenju komunikacije oziroma uporabe komunikacijskih in motivacijskih orodij. Gre za enega najbolj celovitih pristopov k razvoju posameznikove osebnosti in učenja komunikacije. NLP coach pa je tudi naziv mednarodne licence, ki jo pridobite, ko uspešno zaključite dva izobraževalna programa, ki obsegata teoretični in praktični del. Po opravljenem izpitu pridobite naziv NLP coach. V podjetju Candor Dominko vam ponujamo najboljša NLP izobraževanja, ki jih vodijo usposobljeni nlp trenerji na NLP treningih. NLP trenerji vas bodo na naših izobraževanjih in NLP tečajih naučili, kako uspešno upravljati sami s seboj in z vašimi notranjimi viri moči. Če se zanimate za program NLP coach, NLP praktik ali NLP mojster praktik in bi se radi udeležili NLP tečaja in izobraževanja, vas vabimo, da nas obiščete.

Nlp diploma in nlp praktik - pridobite na svoji samozavesti in stopite iz sence

NLP praktik je mednarodni izobraževalni program, ki ima cilj izboljšati vaše komunikacijske veščine, hkrati pa pripomore k osebnostni in profesionalni rasti posameznika. NLP tečaj praktik vam omogoča, da boljše spoznate sebe, da se naučite, kako dosegati lastne zastavljene cilje in kako pristopiti h komunikaciji z drugimi ljudmi, da bo komunikacija uspešna. NLP praktik je tečaj, ki je namenjen vsem, ki bi si želeli izboljšati svojo komunikacijo, predvsem pa ga priporočamo tistim, ki se pri svojem delu vsakodnevno srečujejo z ljudmi. V kolikor niste prepričani, da je nlp praktik prava izbira za vas, se lahko odločite tudi za krajši,5-dnevni tečaj NLP diploma, ki predstavlja uvod v tečaj NLP praktik. Slednjega lahko po uspešnem zaključku nadgradite tudi z izobraževanjem NLP mojster praktik.

Do boljše komunikacije z usposobljenim nlp trenerjem

Izobraževanje vodi usposobljena nlp trenerka prof. Mirjam Dominko, ki od leta 1992 vodi podjetje Candor Dominko, ki je svetovalno podjetje za vodenje in komunikacijo ter jezikovna šola. Gre za izkušeno NLP trenerko, ki vodi seminarje, izobraževanja in delavnice za podjetja, pedagoge in svetovalce. Če se zanimate za NLP diplomo in ostale napedne NLP tečaje, vabljeni v Candor Dominko, kjer boste dobili vse potrebne informacije.

nlp coach - tečaj