Tečaj poslovne angleščine – hitro in učinkovito do znanja angleškega jezika


Candor Dominko k.d. je jezikovni center, ki nudi tečaje poslovne angleščine in ostalih tujih jezikov. Koncept je nastal v letu 1992 z namenom raziskovati in ponuditi nove pristope k učenju tujih jezikov. Zagotavlja profesionalnost in prjaznost na najvišji strokovni ravni. Nudimo splošno učenje tujih jezikov kot so italijanščina, angleščina, španščina, francoščina in nemščina, v kolikor pa potrebujete znanje tujega jezika v službi pa lahko izberete poslovni tečaj angleščine.

 

Tečaj poslovne angleščine – usposobljen in prijazen team predavateljev


V centru Candor Dominko imate na voljo tečaje poslovne angleščine, ki so oblikovani za današnji čas. Za poslovno angleščino se lahko odločite ne glede na to, ali ste začetnik ali pa že imate predznanje angleškega jezika, saj tečaj poslovne angleščine nudimo v 4 ravneh znanja. Naši predavatelji so strokovno usposobljeni in prijazni ter zagovorniki osebnega pristopa in majhnih skupin. Tak način omogoča kvalitetno in učinkovito znanje poslovne angleščine v kratkem času.


Poslovna angleščina in poslovna nemščina

 

Vse tečaje tujih jezikov vključno s tečajem poslovne angleščine in poslovne nemščine je mogoče začeti ob določenih terminih. Naši programi so zasnovani tako, da prisluhnemo vašim željam, potrebam in ciljem, oblikujemo lahko skupine ali pa se učenja lotite individualno. V kolikor si želite obiskovati tečaj poslovne angleščine nas kontaktirajte preko spletne strani ali obiščite v naših učnih prostorih na Ziherlovi 4 v Ljubljani.

 

SEMINARJI IN TRENINGI

PROGRAMI ZA PODJETJA

 

Tečaj poslovne angleščineTečaj poslovne ruščine

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Ziherlova ulica 4
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 422 33 20
Seznam fraz
tečaj poslovne angleščine, poslovna angleščina
ZEMLJEVID