NLP tečaj - najboljše NLP izobraževanje


NLP tečaj je namenjen vsem posameznikom, ki želite delati na sebi ter se zavedate pomena osebne rasti za srečo in uspeh v življenju in vsem, ki se pri svojem delu ukvarjate z ljudmi. Pri vsakodnevnem komuniciranju z ljudmi moramo razviti dobre komunikacijske sposobnosti, saj lahko le tako dosežemo komunikacijo in odnos, ki smo si ju želeli. Se tudi vi želite udeležiti NLP izobraževanja? Vas zanima, kje poiskati najboljši NLP tečaj? Vabimo vas k ogledu spletne strani podjetja Candor Dominko, v katerem vam nudimo NLP v Ljubljani. Za vsa dodatna vprašanja in morebitne manjkajoče informacije smo vam vedno na voljo! Z veseljem vam bomo odgovorili.

NLP izobraževanje Candor Dominko

TEČAJ JAVNEGA NASTOPANJA

NLP izobraževanje


NLP izobraževanje nas nauči prepričljivo komunicirati ter predstaviti svoje misli drugim, nadgraditi svoje sposobnosti nastopanja v javnosti, ustvarjalno razreševati notranje in zunanje konflikte in mnogo več. Zakaj se je pametno udeležiti NLP tečaja si lahko preberete tudi na spletni strani podjetja CandorDomniko, na kateri boste našli tudi vse potrebne informacije o NLP izobraževanju. Vabimo vas k ogledu spletne strani! Veselimo se vašega obiska NLP treningov.

NLP v Ljubljani Candor Dominko


NLP tečaj v podjetju Candor Dominko


NLP tečaj obsega 8 modulov po 2-3 dni delavnic, treningov in vaj v skupnem trajanju 152 andragoških ur. Usposabljanja potekajo ob petkih popoldne (od 16.30 do 20.00 ure) in sobotah in nedeljah (od 8.30 do 18.00 ure). Za dodatne informacije o NLP tečaju in NLP psihoterapiji nas kontaktirajte!

PROGRAMI ZA PODJETJA