Intenzivni tečaj angleščine v jezikovni šoli Candor Dominko

Obiščite tečaj angleškega jezika v Ljubljani

Jezikovna šola Candor Dominko z več kot dvajsetletno tradicijo poučevanja tujih jezikov že vrsto let prireja intenzivne tečaje angleščine. Namenjeni so vsem, ki jih pesti pomanjkanje časa. Pri tovrstnih jezikovnih tečajih, ki jih za vas pripravljamo v Ljubljani, predelamo z udeleženci veliko količino besedišča, uporabnih fraz in slovnice v zelo kratkem času. Prav zaradi izjemne zgoščenosti učne snovi je pomembno, da izberemo primerno metodo za poučevanje intenzivnega tečaja angleščine.


Do velike količine znanja v zgolj kratkem času

Intenzivni tečaj angleščineV jezikovni šoli Candor Dominko se že od samega začetka ravnamo po načelih nevrolingvističnega programiranja, ki poudarja kreativnost, samostojnost, individualnost in celovitost. Pri intenzivnem tečaju angleščine leži poudarek na praktični konverzaciji, uporabnih frazah, resničnih življenjskih situacijah in velikemu deležu ustnega izražanja. Slovnico podajamo sproti, v živi rabi. Upamo si trditi, da je intenzivni tečaj angleščine v jezikovni šoli Candor Dominko odlična priložnost za izgubo strahu pred govorjenjem tujega jezika. Vzdušje na naših jezikovnih tečajih je vedno več kot odlično, skupine pa so majhne, zato med tečajniki vlada ozračje zaupanja in sproščenosti. Namen jezikovnih tečajev v Ljubljani je prav vadba jezika, napredovanje pa je odvisno od vsakega posameznika. Potrudili se bomo, da boste na intenzivnem tečaju angleščine predvsem uživali, vzljubili jezik in ga rade volje uporabljali v pogovoru s tujci.


Jezikovni tečaji v Ljubljani za otroke in odrasle

Naše jezikovne tečaje v Ljubljani nudimo tako otrokom kot tudi odraslim. Seveda se njihove težavnostne stopnje razlikujejo, skupno pa jim je, da sledijo principom NLP - nevrolingvističnega programiranja. Poleg intenzivnih tečajev angleščine vam nudimo tudi druge jezikovne tečaje v Ljubljani, ki jih poučujemo po sodobnih in učinkovitih metodah. Prepričani smo, da boste z našimi tečaji in delavnicami nadvse zadovoljni, kakor so bili že številni drugi udeleženci pred vami. Lepo vabljeni v jezikovno šolo Candor Dominko!


Candor Dominko | Intenzivni tečaj angleščine je hitra bližnjica do znanja jezika - povezave na našo stran: