NLP diploma - izobraževalni NLP program praktik in mojster praktik

NLP praktik je mednarodni izobraževalni program, ki je namenjen izboljšanju komunikacijskih veščin, osebnostnemu in profesionalnemu razvoju posameznika. Program se zaključi z NLP diplomo, ki je le prva stopnja na poti izobraževanja od NLP praktika do NLP trenerja. Tečaj NLP praktik omogoča, da boljše spoznamo sebe, da se naučimo, kako dosegati zadane cilje ter kako pristopati h komunikaciji z drugimi ljudmi. Po končanem NLP programu bo posameznik pridobil NLP diplomo. NLP diploma bo dokaz, da je kandidat spoznal osnovna znanja in veščine, ki jih nudi nevrolingvistično programiranje za uvajanje sprememb na področju osebne rasti, miselnih strategij in vedenja. Splošni NLP program praktik je namenjen predvsem tistim, ki se pri svojem delu ukvarjate z ljudmi, pa tudi tistim, ki želite izboljšati svojo komunikacijo z okoljem. Za vse informacije o NLP programu praktik in NLP mojster praktik ter NLP diplomi smo vam na voljo preko telefona ali elektronske pošte, lahko pa nam pošljete povpraševanje o NLP diplomi preko spletnega obrazca. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

NEVROLINGVISTIČNO PROGRAMIRANJE - NLP MOJSTER PRAKTIK


Kaj boste znali po pridobljeni NLP diplomi in zaključenemu NLP programu praktik?

S pridobljeno NLP diplomo boste lahko v sebi prebudili največje potenciale, naučili se boste, kako se boljše počutiti in kako bolj uspešno komunicirati z okolico. NLP diploma vam bo dala sposobnost opažanja in boljšega branja neverbalne komunikacije. S pridobitvijo NLP diplome boste spoznali različne pristope in tehnike, s katerimi si boste povečali možnost izbire v tem, kako upravljati z drugimi in sami s seboj. NLP treningi, preko katerih boste uspešno pridobili NLP diplomo, vas bodo naučili, kako premagati tremo, kako oblikovati cilje in kako jih doseči. NLP program za pridobitev NLP diplome je oblikovan v skladu s standardi INLPTA, kar pomeni, da lahko izobraževanje nadaljujete tudi v kakem drugem certificiranem centru.

treningi za NLP diplomo


Od NLP praktika do NLP mojstra praktika

Program NLP praktik vam omogoča, da se naučite, kako z ljudmi sklenemo pozitivne in uspešne odnose. Poleg tega vam NLP program za pridobitev NLP diplome omogoča pridobitev številnih drugih znanj in pogledov na svet. Znanje na nivoju NLP praktika lahko nadgradite tudi s programom NLP mojster praktik.

nlp program za nlp praktika